Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak trávíte čas v horké dny?

Od: mia* odpovědí: 19 změna:
Dobrý den,
moje otázka je snadná a jednoduchá, jak trávíte čas v tyto horké dny? V práci vedro na umření bez klimatizace, v paneláku taktéž. Máte radši doma ubedníno a nevylezete z brlohu do ještě většího parna nebo klidně i přes týden vyrážíte někam k vodě? Sportovat v těchto pařácích je o život a večer i když nepatří slunko je stejně stále dusno.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

3x

Čas trávím stejně jako když vedro nebylo, jak v práci (bez klimatizace) tak po práci, stejná práce stejné povinnosti, stejný oddech...Užijme si veder za chvíli se ochladí...

hodnocení

1x

Nemám v práci klimatizaci, zato mám pod stolem lavorek se studenou vodou *smich* - holt bez vody člověk dlouho nepřežije.

mot
hodnocení

0x
mate pravdu, je to nic moc. v praci zima od klimatizace, doma horko bez klimatizace, jeste ze je clovek aspon v aute vladcem teplot...
Buďte rád, že máte v práci klimatizaci. Můžete se priobleknout. Já už nemám co svléknout v těch vedrech.

hodnocení

0x
Choďte do klimatizované posilovny. Dá se tam cvičit. Jinak jsem v práci a po práci dělám to samé jako když vedro nebylo.

hodnocení

0x

V tyto horké dny vynechávám činnosti, které odložit jdou, např. žehlení prádla, vyvařování složitých jídel, procházky rozpáleným mestem a pod. Naopak co odložit nelze, to prostě udělám a pak vlezu do bazénu, odpočívám v chládku a leju do sebe vodu s citronem. Větrám jen brzy ráno a pozdě večer.

doplněno 01.08.18 07:41:

Ještě je možnost courat se hypermarketem a nejvíc se zdržovat okolo chlazených potravin. :-D

hodnocení

0x

Teď si užívám jízdu autem. Má klimatizaci ..

jofa*
hodnocení

0x

Stále to pro teplo odkládám, ale příprava na zimu v rodinném domě je nevyhnutelně za dveřmi. V loni jsem začal topit 15. září ( 2-4 dny v řijnu vynechány), tak si spočítejte kolik teplých dní zbývá, pokud se něco podobného bude opakovat. V panelácích něco takového neznají, tak to nemusí nikoho trápit. V rodinném starším domě je to jiné.

Zima - úplně jsem se zasnil.

jofa*

To jo, na dva tři dny. Až to bude trvat v jednom kuse 7 měsíců, jako vždy, tak to je jiná.

To si povíme, až v říjnu přijde se vším všudy.

Bral bych ji teď tak na týden, jinak zimu nemusím. Pro mě by mohlo být 22 stupňů celý rok.

Já bych brala 25 stupňů celý rok.

jofa*
hodnocení

0x

Teď to je paráda. V Podkrkonoší sprchlo, venku 24 °C a to se krásně ochladilo. Hned se lepší dýchá.

Tady ani kapka:(

jofa, závidím :-D

hodnocení

0x

Zatímco se vnoučata cachtají v bazénu, tak já trávím dny zavařováním. Zrůdné!

pt®
hodnocení

0x

"mia", větrám pozdě večer do nočních hodin a pak hned zrána. Přes den vše zavřeno, jen dveře do špajzu otevřené, kde větrám okýnkem a v síni mám otevřené dveře do sklepa. To jde tak do 7 večer a pak zapínám mobilní klimatizaci. Přes den si zdřímneme, vařím pozdě večer na více dní, většinou zeleninu a k tomu volské oko a rajčata ze zahrádky. V tom vedru není ani hlad, ale denně sníme větší množství melounu...jinak dávám na zahradu vodu pro ptáčky a ježky, těm také granulky a trochu piškot...žížaly nějak nejsou...a krmíme venkovní kočičky...

hodnocení

0x

Ráno si zacvičím, dokud ještě není horko. Větrám ventilačkou, dokonce i v tyto dny to způsobuje lehký průvan. Takže je uvnitř příjemněji - ven vylézám až večer, nejdříve po 20. hodině. Práce naštěstí mívám přes léto málo, takže že bych do horka "musel", nehrozí, a když, tak těch sedm minut chůze na pracoviště se přežít dá. Tam sice klimatizace taky není, ale s okny okořán to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]