Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komáři-sucho

Od: li* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli v noci lítají komáři,když je takto suché počasí. Máme v ložnici k padnutí,ale nechce se otevřít v noci okno kvůli komárům.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x
Komára dovnitř spolehlivě nepustí siť. A ano, sice jich moc není, ale jediný dokáže potrápit. M.

Zrovna jsem se chtěla zeptat, proč si nedáte do oken sítě? Dnes jsem sundala víko ze sudu s děštovou vodou na zahradě a vylétlj odtud roj komárů.

72mona3*

*co*

A jak do toho sudu "přišli" přes dekl? Letos ho tam mám poprvé a taky jsem jich tam pár měla. Ale fakt jen pár. Jenže já si vodu vozím v kanystrech z rybníka, takže jsem si mohla přivézt i larvy.

mona, vysvětluji si to tak, že se tam vylíhli, ale voda je to deštová, se střechy, ze dvorka.

jofa*
hodnocení

0x

Asi jak kde. V bytě ( Podkrkonoší 420m.n.m) jsem ještě žádného nenašel a celé dny i noci okna dokořán. Rovněž vosy nejsou vidět ani jedna a že ovoce mají na zemi spousty.

bomba*
hodnocení

0x

sítí proletí, raději volím jiný prostředek a je zaručenýl

Tak to máte špatnou síť, nám nic neprolétne, bez nich si to nedovedu představit. Nechali jsme si je zhotovit u firmy na plastová okna.

Sítí neprolezou, ale často netěsní rám sítě v rámu okna. Taky jsem ho (rám sítě) musel oblepit samolepícím molitanovým těsněním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]