Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to dopadne, když si dám ráno kafe

Od: louislouis odpovědí: 9 změna:
Myslíte, že kdybych si ráno dala nějaké silné kafe, tak by mě to úplně na ten den nahajpovalo? Že bych byla plná energie a veselá?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3o
hodnocení

5x
Neřekla bych. Mně to nic nedělá. Účinek kávy je jen krátkodobý a pouze pro toho, kdo není zvyklý. Já si dám kávu a klidně usnu. M.

Mám to úplně stejný.

hodnocení

4x

Když nejste zvyklá a dáte si silný kafe, nejlépe na lačno, tak vám bude akorát blbě.

hodnocení

1x

Presso si po ránu dávám prakticky každý den a nějakých zázračných účinků jsem si tedy nevšiml. Ale je to už takový ranní rituál :)

hodnocení

0x

Až na to "nějaké silné kafe" natrefíte, dejte vědět - já ho hledám přes 50 let *smich*

hodnocení

0x

Ne, káva má pouze krátkodobé účinky. A pokud si na kafe zvyknete, tak už to nebude učinkovat v podstatě vůbec. Nicméně je fakt, že když dám 10 káv během pracovní doby, tak se mi občas ke konci motá hlava.

hodnocení

0x

Já nevím, ale mám pocit že pití kávy proti únavě či usnutí je mýtus. Jáo piju dvě denně, chutná mi a jke to zvyk, ale klidnmě po něm usnu. Takže nepočítej s nějakými velkými změnami, natož veselostí.

jezevec*
hodnocení

0x

Neumím si představit jiný začátek dne, než dvojité presso s kondenzovaným mlékem a jednu červenou marlborčičku na terase... Udělá mi to dobře na těle i na duši. Ale nahajpovaná na celý den určitě nebudeš...

hodnocení

0x

No, je fakt, že poprvé jsem pil kafe v 19 letech, abych vydržel přes noc psát semestrálku. Vypil jsem ho půl litru (počítám tak ve dvě) a vydržel do rána. Ovšem odevzdal jsem a odpadl. Takže celodenní účinek ani pro netrénovaný organismus nepřipadá v úvahu.

Mimochodem: ...nahaj...co? Už zase nerozumím česky?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]