Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Barandov přestal vysílat zprávy v 18.30?

Od: karlosdos* odpovědí: 7 změna:

Nevíte proč už od včerejška 28.7. nevysílají večerní zprávy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože o ně nikdo nestojí?

Napsal jsem to trochu s nadsázkou, ale zpravodajských zdrojů v televizi a na internetu je tolik, že výpadek nějakého Barrandova nic neznamená.

hodnocení

1x

To nevím,ale jestli to nebude tím,že ty jejich bláboly přestaly lidi zajímat.Ale musím přiznat,že je to národní neštěstí,lidi se už těžko dozví,že se někdo někde ožral,poblil,případně po..al.Nebo kdy musí přezout pneumatiky.

doplněno 29.07.18 18:31:

Tak vidíte!Když je to na nově stejné,tak se dívejte na novu a máte to vyřešené.

doplněno 29.07.18 18:41:

Proč by Soukup měl platit zprávaře,když si zprávy může vymýšlet sám. A ještě ušetří.

karlosdos*
hodnocení

Na nově je to stejné!

ik
hodnocení

1x

Ať se díváte tam nebo tam, nikde nic zajímavého není.

hodnocení

1x

@karlosdos - Jde o to,že mohli v pátek říct,zítra už zprávy nevysíláme,musíte si počkat až do září.
Zda něco říkali nebo ne netuším, protože se tuhle tv nedívám - ale na svých stránkách informaci s datem 24. 7. mají, stačilo se podívat barrandov.tv/...

hodnocení

0x
karlosdos*
hodnocení

Jde o to,že mohli v pátek říct,zítra už zprávy nevysíláme,musíte si počkat až do září.Já jsem to sledovalkaždý den,potom PRIMU a dál NOVU,všude něco zajímavého.Popdotýkám,že už jsem důchodce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]