Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatmeni slunce

Od: bubla® odpovědí: 8 změna:
Dobry vecer,chci se zeptat jaka je situace na hvezdarnach,jestli ma vubec cenu se tam vypravit.Dekuji za odpovedi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pokud chcete vidět zatmění slunce, tak na hvězdárnu dneska nechoďte. Za prvé už slunce zapadlo, za druhé tam bude nával a za třetí (a to je asi nejpodstatnější) dneska bude zatmění měsíce. *smich*

vernon
hodnocení

5x
Se ti trochu ta nebeská tělesa pletou, viď?
hodnocení

Kéžby jenom nebeská tělesa.

hodnocení

0x

Nevím, ale podle otho jak to pořád propagují v tv tam bude narváno a k dalekohledu se každý nedostane. Nevím, zda vám jde o výklad nebo jen o vidění. Minulé zatmění měsíce jsem krásně viděla ze sídliště a zatmění slunce jsem sledovala v tv a asi jsem to viděla líp vč. vysvětlení.

hodnocení

0x

Hodně lidí o pozoruje na Javorovém

hodnocení

0x
To zatmění měsíce vypadalo jako angrešt. Přesně takové angrešty jsme mívali na zahradě :-D.

To bylo dnes v noci? Mě se zdálo že je nějak moc velká tma.

Ne. 27. v noci. Ale včera za tmy to bylo taky hezký.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]