Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry do 1000Kč

Od: drazzliarap odpovědí: 26 změna:
Dobrý den, vybrali by jste mi prosím co možná nejlepší hry (mn.č.) do 1000Kč, myslím tím "balíček" her do 1000Kč. Za odpověď děkuji.
doplněno 27.07.18 11:43: Počítačové.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

5x

Jaké hry? Hry na co? Já nevím, ale je těžké napsat pořádně dotaz?

doplněno 26.07.18 23:03:

No stačí otevřít STEAM, najít si hry, seřadit podle hodnocení a podle ceny si vybrat co bych si mohl koupit. Nebo se mrknou na slevy, často tam bývají hry s velkou slevou.

Další nápad třeba podívat se na bonusweb, nebo na online prodejce her a podívat se co je neprodávanější.

Co například herni-svet.cz/...

drazzliarap
hodnocení

1.Co možná nejlepší
2.Neuvedeno. (naschvál) Je mi to jedno. Asi to píšeš z počítáče tak budeš vědět.
Je těžké nepsat odpověď,když se o počítačové hry evidentně nezajímáš.
drazzliarap
hodnocení

Tak línej zas nejsem. ALE mně jde o to, že chci sestavit seznam her do 1000Kč. Každého napadne něco jiného.

Tohle je vážně blbý dotaz. Chcete 10 her, kde každá stojí míň jak 1000 kč nebo 10 her, které dohromady stojí míň jak 1000 kč? Naučte se prvně vyjadřovat a pak se ptejte. A "nejlepší" je silně subjektivní pocit. Asi jako kdybyste se ptal na nejlepší barvu nebo nejlepší písničku.

drazzliarap
hodnocení

"myslím tím balíček her do 1000Kč."(z otázky) A ten kdo je hráč PC her a zajímá se o hry, ví že tím "nejlepší" nemyslím hru Vlak atd

Co je balíček her? To se prodávalo snad naposledy někdy na Nintendo nebo první Play Stationy. I malé hry se prodávají po jedné. Stačí si otevřít Steam nebo GOG.com, vybrat si "hry pod xxx euro", seřadit od nejlepší a vybrat tak, aby ses vešel do částky, co chceš. Případně GOG, tam

Nauč se vyjadřovat (slušně a česky) a přestaň tady urážet ostatní, kdo si na tebe udělali čas a chtěli ti poradit (a potřebovali na to bližší info).

A Vlak je náhodou skvělá hra, dobrá česká klasika. Jesti hledáš balíček CoD, Zaklínač a GTA pod 1000, tak leda někde v bazaru nefunkční.

drazzliarap
hodnocení

Před a po slově balíček jsou uvozovky...
Slovo "balíček" by se dalo změnit na seznam
Ukazka: Bioshock Kompletní edice (3hry+všechny DLC)
Rise of the Tomb Raider

Assassins creed: Syndicate
——————————————————————————————
312.85Kč
423.46Kč
265.37Kč
——————————————————————————————
1001.26Kč
Nikoho neurážím víc než tvůrce odpovědi mě. Všichni místo toho, aby pořádně odpověděli se akorát stále ptají a dělají, že tu otázku nechápou.

Asi když tu otázku nechápe nikdo, tak je blbě položená, ale to tě asi nenapadlo, co? ;)

Konečně po stopadesáti doplněních jsi napsal to podstatné, žádný balíček her, ale hru i s rozšířeními, která by se do dané částky vešla. Vzhledem k tomu, že sis následně i odpověděl, není třeba vypisovat další.

A příště to zkus slušněji a podrobněji. Do hlavy ti nevidíme. Možná by i rádci pak byli vstřícnější. Přeci jenom do tvého dotazu vkládají svůj čas a energii a neptají se na upřesnění jen tak pro srandu králíkům.

drazzliarap
hodnocení

1.A co "praivo"? Asi hlupák.
2.Obávám se že ani takhle jsi to úplně nepochopil. Hru i s rozšířeníma, nejde o rozšíření(DLC), ale o hry. Zkusím podruhé položit otázku ale jinak. Vyberte mi 2 až 5 moderních PC her do 1000Kč , které jsou úspěšné nebo které radi hrajete. Každý má jiné nápady.
Tudíž jedna odpověď nestačí. A už mi nepiš ztrácíš čas.

praivo*
hodnocení

4x

Podívej se Humble Bundle, jsou tam balíky (nejen) her za ceny i výrazně nižší.

drazzliarap
29.07.18 14:43
hodnocení

Dík *modla*

jetoimbecilni
hodnocení

1x

To je stupidní dotaz. Asi jako dostal jsem 1000 Kč chci si koupit něco na sebe vyberte mi co *zed**haha**bzum**smich2**modla*

drazzliarap
hodnocení

Ne jen stupidní odpověď.

matesj
hodnocení

0x
Hry za peníze?Nikdy!
HAZARD je legální až od 18ti let.
drazzliarap
hodnocení

hodnocení

0x

Pro koho pro tebe nebo pro někoho jiného? Si kluk nebo holka? Jak máme vědět co tě zajímá? Někoho zajímají šachy, jiného strategie nebo střílečky. Těžko poradit.

drazzliarap
hodnocení

Většina holek i kluků v dnešní době hrajou stejné hry. Žánr mě nezajímá.

Nějakou dobu jsem ujížděl na onlinovce WarThunder. Mají tam tanky, letadla a chystají taky lodě. Jinak je oblíbená World of Tanks. Platíš si jen když chceš urychlit výzkumy jednotek. U těhle her je dobré že se něco naučíš o letadlech, tankách nebo lodích a o bitvách světové války pokud se o to zajímáš.

drazzliarap
hodnocení

WarThunder jsem hrál a myslím že to je nejlepší free to play hra. Ale když jsem se dostal k tankům druhé úrovně, dávalo mě to se silnějšími tanky a já jsem je nedokázal prostřelit.

hodnocení

0x

Podle toho, jak se tady chováš k ostatním, bych ti doporučila suprovou hru: Život venku. Skvělá grafika, multiplayer v reálném čase, otevřený svět. A je to dokonce zadarmo *palec*.

praivo*

A všimla sis taky toho, že alespoň trochu užitečné odpovědi tu jsou akorát ode mne, h4ever a masterjoe? Že tu lidi vytahují hazardní a ne-PC hry, ačkoliv dotaz byl na balík her a podle rubriky zjevně na PC? Že se má jednat o balík (bundle) v celkové ceně do 1000 Kč, to mi taky přijde celkem jasné.

drazzliarap
29.07.18 21:04
hodnocení

*srdce*

lidus*
hodnocení

0x

Hraju Big farmu a zadarmo, hraju občas pro zábavu. Vy si najděte co vás baví je spoustu her zadarmo, nevím proč bych za něco co je virtuální měla platit faktickými korunami. Jednoho hráče jsem už v rodině měla, virtuální ruleta, miliony dluhů a zkažený život hned tří rodin.

drazzliarap
hodnocení

Big farma, hádám že hra která tahá peníze z virtuální měny. Ale hrál jsem podobnou. Jinak Gambling a hraní na PC např.Bioshock je rozdíl i když za obojí dáváš peníze, jednou bych ti takovou malou investici doporučoval jen abys vyzkoušela. Neboj závislost se s toho nestane.
lidus*

Hraju 3 roky a korunu jsem do toho nedala, jistě, jde to pomalej ale jde to.

hodnocení

0x

Dnes tam mají nějaký schéma (i s kurzorem, který svítí zeleně, červeně nebo žlutě podle toho jesli máš šanci s danou municí prorazit ten tank), kde si můžeš prohlédnout kde má ten tank nejslabší místo. Myslím že se tam nastavuje i vzdálenost. To je dobrá vychytávka. Tady ta konfigurace se silnějšími tanky mi taky moc nevyhovuje. Ale je zábavné střílet na tanky z protileteckého kanónu, to má super účinek. Sice je ten náklaďák zranitelnější, ale zase se dobře pohybuje. Mě se ale často stávalo, že někoho poškodím a nezničím a sejme ho někdo jiný, i když jsem ho už mohl dorazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]