Nejste přihlášen/a.
Jaké hry? Hry na co? Já nevím, ale je těžké napsat pořádně dotaz?
No stačí otevřít STEAM, najít si hry, seřadit podle hodnocení a podle ceny si vybrat co bych si mohl koupit. Nebo se mrknou na slevy, často tam bývají hry s velkou slevou.
Další nápad třeba podívat se na bonusweb, nebo na online prodejce her a podívat se co je neprodávanější.
Co například herni-svet.cz/...
Tohle je vážně blbý dotaz. Chcete 10 her, kde každá stojí míň jak 1000 kč nebo 10 her, které dohromady stojí míň jak 1000 kč? Naučte se prvně vyjadřovat a pak se ptejte. A "nejlepší" je silně subjektivní pocit. Asi jako kdybyste se ptal na nejlepší barvu nebo nejlepší písničku.
Co je balíček her? To se prodávalo snad naposledy někdy na Nintendo nebo první Play Stationy. I malé hry se prodávají po jedné. Stačí si otevřít Steam nebo GOG.com, vybrat si "hry pod xxx euro", seřadit od nejlepší a vybrat tak, aby ses vešel do částky, co chceš. Případně GOG, tam
Nauč se vyjadřovat (slušně a česky) a přestaň tady urážet ostatní, kdo si na tebe udělali čas a chtěli ti poradit (a potřebovali na to bližší info).
A Vlak je náhodou skvělá hra, dobrá česká klasika. Jesti hledáš balíček CoD, Zaklínač a GTA pod 1000, tak leda někde v bazaru nefunkční.
Asi když tu otázku nechápe nikdo, tak je blbě položená, ale to tě asi nenapadlo, co?
Konečně po stopadesáti doplněních jsi napsal to podstatné, žádný balíček her, ale hru i s rozšířeními, která by se do dané částky vešla. Vzhledem k tomu, že sis následně i odpověděl, není třeba vypisovat další.
A příště to zkus slušněji a podrobněji. Do hlavy ti nevidíme. Možná by i rádci pak byli vstřícnější. Přeci jenom do tvého dotazu vkládají svůj čas a energii a neptají se na upřesnění jen tak pro srandu králíkům.
Pro koho pro tebe nebo pro někoho jiného? Si kluk nebo holka? Jak máme vědět co tě zajímá? Někoho zajímají šachy, jiného strategie nebo střílečky. Těžko poradit.
Nějakou dobu jsem ujížděl na onlinovce WarThunder. Mají tam tanky, letadla a chystají taky lodě. Jinak je oblíbená World of Tanks. Platíš si jen když chceš urychlit výzkumy jednotek. U těhle her je dobré že se něco naučíš o letadlech, tankách nebo lodích a o bitvách světové války pokud se o to zajímáš.
Podle toho, jak se tady chováš k ostatním, bych ti doporučila suprovou hru: Život venku. Skvělá grafika, multiplayer v reálném čase, otevřený svět. A je to dokonce zadarmo .
A všimla sis taky toho, že alespoň trochu užitečné odpovědi tu jsou akorát ode mne, h4ever a masterjoe? Že tu lidi vytahují hazardní a ne-PC hry, ačkoliv dotaz byl na balík her a podle rubriky zjevně na PC? Že se má jednat o balík (bundle) v celkové ceně do 1000 Kč, to mi taky přijde celkem jasné.
Hraju Big farmu a zadarmo, hraju občas pro zábavu. Vy si najděte co vás baví je spoustu her zadarmo, nevím proč bych za něco co je virtuální měla platit faktickými korunami. Jednoho hráče jsem už v rodině měla, virtuální ruleta, miliony dluhů a zkažený život hned tří rodin.
Dnes tam mají nějaký schéma (i s kurzorem, který svítí zeleně, červeně nebo žlutě podle toho jesli máš šanci s danou municí prorazit ten tank), kde si můžeš prohlédnout kde má ten tank nejslabší místo. Myslím že se tam nastavuje i vzdálenost. To je dobrá vychytávka. Tady ta konfigurace se silnějšími tanky mi taky moc nevyhovuje. Ale je zábavné střílet na tanky z protileteckého kanónu, to má super účinek. Sice je ten náklaďák zranitelnější, ale zase se dobře pohybuje. Mě se ale často stávalo, že někoho poškodím a nezničím a sejme ho někdo jiný, i když jsem ho už mohl dorazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.