Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-Mobile kde mám najít „poštu?

Od: ivet odpovědí: 3 změna:
Dobrý den.Poradil by mi někdo? Předem se omlouvám ale jaksi jsem opozdilá co se týče internetu celkového, k mému věku. Byla jsem v T-Mobile pro něco.. A oni mi to měli dnes poslat někam do aplikace můj T-Mobile nebo kdž se přihlásím tak na webové stránky. Dívala jsem se všude ale nikde nemohu najít poštu nebo zprávy.. Přihlášená už jsem . Měli mi to poslat v nějakém hd.hp? (Omluvte mojí neznalost prosím) a pak jsem si to měla stáhnout. Doufám že mi z vás někdo poradí

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Ivet,

jestli máte založen účet na webu T-mobile, měla byste příslušné dokumenty najít pod odkazem T-Box (býval v horním pravém rohu, ale nevím, jak je to teď po změně designu webu.

Další možnost je se přihlásit do svého účtu na webu, zavolat na zákaznickou linku T-mobile (4603 → ze sítě T-mobile zdarma), proklikat se nabídkou k operátorovi a nechat se na webu nasměrovat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odhaduji, že Vám byl zaslán v příloze mailu nějaký dokument ve formátu PDF - podívejte se do své mail. schránky (tam, kam se chodíte dívat na nové maily). Zdravím!

luxpe
hodnocení

0x
Dobrý den,
více informací najdete na t-mobile.cz/... věřím, že tam najdete vše bco hledáte. Přeji Vám hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]