Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké je dobré pivo

Od: tomk* odpovědí: 21 změna:

Zdravím, nemáte prosím někdo tip na dobré pivo do desti korun? Podmínka v plechu. Cena by měla být stálá ne v akci. Kritérii zřejmě mířím na různé méně známe značky velkých řetezců, např Staročech prodávaný v Penny. Představa je něco jako Argus 12 Maestic z Lidlu, který chutná skvěle. Bohužel, v plechu, mimo akci asi za 15Kč. Máte zkušenosti s jinými pivy od Argusu?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobré pivo v plechu do 10,- Kč? Ty jsi spadl z jahody naznak, že?

mot
hodnocení

3x
za 10 kc snad nemuze byt dobre pivo. nebo jsem ho jeste nemel.
kdyz uz si nejake koupim, tak je to za nekolika nasobek uvedene castky..

still10k*
hodnocení

3x

Zkuste si ke každému testovanému pivu koupit jednu Plzeň a porovnat. Třeba nakonec zjistíte, že je lepší si pochutnat na jedné Plzni, než třech Argusech ;)

hodnocení

3x
Když už jsi položil dotaz na Argus , tak Lidl uvádí že pro ně dělá desítku jiný pivovar jedenáctku jiný a dvanáctku zase další. Agenti pivního webu vypátrali že jedenáctku pro ně dělá pivovar Klášter. Sám při tom svoji jedenáctku prodává kolem 14 kč ale v Lidlu je její běžná cena pod 10.- Takže, kdo má rád Klášter a přitom vykladá že by Argus nevzal do huby je trošku mimo realitu. Stačí si koupit obojí a porovnat :) Tvému druhému požadavku - aby to dobré pivo bylo v plechu / se musím pousmát. Pivo z plechu nikdy nebude v té kvalitě jako pivo z tanku ba ani stejné jako v lahvi. I když pasterační procedury pro prodloužení skladovatelnosti piva jsou už dneska na vysoké úrovni, tak pivovary přes to přiznávají že pro stáčení do plechu se musí pivo pasterovat daleko brutálnější metodou než do flašek ( plechovky mívají skladovatelnost i víc jak rok) takže pivo v plechu vždycky bude horší než z lahve.

hodnocení

0x

Něě chutná Kozel, ale v akci je vlplechu za 11 strašně málokdy.

tomk*
hodnocení

"Cena by měla být stálá ne v akci" Mě kozel chutná taky.

hodnocení

0x

O ceně nebud psát to je různé! a dobré pivo? Znalci tvrdí že i nejhorší české pivo je lepší nežli průměrná piva na západ od českých hranic!

Osobně mně kotzel jak zde píší nechutná,poslední dobou Braník, nebo třeba skoro nedostatkové pivo za 15+ Zlatý Bažant z Hurbanova ale to není české,slovenské!

jak mjsem mpsal braník je většinou do deseti kč bez akce (alespoň u nás)§ Ale další je věc chuti. Mám kolegu co si schutí dá za asi 9kč Klasika!

kratas*
23.07.18 19:51
hodnocení

0x

kozel

tomk*
hodnocení

Promintě ale ani jeden jste mi neodpověděli na otázku. Kozel stojí lehce nad deset korun i v láhvi, v plechu je min. o pět korun dražší. Zajímá mě cena za kterou se běžně prodává (ne ta když je v akci). Protože se nepohybuji po všech supermarketech, chtěl jsem se dozvědět Vaše postřehy. Jinak jsem samozřejmě vděčný i za tyto odpovědi.

Odpověď jsi zde dostal, nemůžeš chtít dobré pivo do deseti kaček, když mnohá piva iks krát dražší nestojí za nic. Jediné zdravé pivo je pivo zásadité a to je Pilsner Urquell. Ostatní jsou piva kyselá.

mot
a to vam nakukal kdo, ze je plzen zasadita?
cicky

Povídali holky v konzumu!

Jinak "dobré" je to co mi vyhovuje nebo chutná, bez ohledu na cenu.

jestli holky v konzumu nwn ale je to všeobecně udávaný fakt o pivu! Nesmíte ovšem brát slovo "kyselý" doslovně! Bráno z chemického hlediska!

mot
ano pivo kysele je, ale plzen rozhodne neni zasadita

hodnocení

0x

Mě tedy poslední dobou chutnají Svijany. Ale nejsou za deset. Pravda, kupuju si pivo, co mě chutná a ne co stojí pětku. Z točených jedenáctka Hendrych, ale na to jsi se neptal a zdaleka nestojí deset.

Argusu jsem nikdy nepřišel na chuť. Já z něho cítím něco jako čokoládu, nebo co to je za svinstvo.

Taktéž se přidávám k názoru, že piva na jakoukoliv stranu od Čech jsou patoky, bavorský obzvláště.

liska5

Mně chutnaly Svijany dříve, tak před 13 lety. Zdály se mi tenkrát lepší.

jezevec*
hodnocení

0x

Jestli chceš ochutnat OPRAVDU DOBRÉ PIVO, zkus mnichovský ležák Paulaner Hell. Nebavíme se o desetikoruně, ale o ca. 0,90 EUR za půllitr. Ale ty chceš ochutnat dobré pivo. A takové za deset kaček prostě nepořídíš...

nikdo*
hodnocení

0x

Za 10kč to budou všechno patoky, o který pivař ani nezavadí. Když chceš pít piva do 10kč, tvoje věc, ale pak se neptej na kvalitní a nediv se, až někde nedoběhneš..

staropramen
hodnocení

0x

Nejlepší pivo u nás kolem 10Kč je Staropramen, různé speciály a lokální chuťovky jsou fajn občas zkusit, ale pít je dlouhodobě tak často lezou krkem, Staropramen mi chutná už léta a víc než dřív. Za tu cenu nic lepšího není.

Piju ho teda ve skle, jen v létě Cool.

google.com/...

milan87*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]