Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nemáte prosím někdo tip na dobré pivo do desti korun? Podmínka v plechu. Cena by měla být stálá ne v akci. Kritérii zřejmě mířím na různé méně známe značky velkých řetezců, např Staročech prodávaný v Penny. Představa je něco jako Argus 12 Maestic z Lidlu, který chutná skvěle. Bohužel, v plechu, mimo akci asi za 15Kč. Máte zkušenosti s jinými pivy od Argusu?
O ceně nebud psát to je různé! a dobré pivo? Znalci tvrdí že i nejhorší české pivo je lepší nežli průměrná piva na západ od českých hranic!
Osobně mně kotzel jak zde píší nechutná,poslední dobou Braník, nebo třeba skoro nedostatkové pivo za 15+ Zlatý Bažant z Hurbanova ale to není české,slovenské!
Promintě ale ani jeden jste mi neodpověděli na otázku. Kozel stojí lehce nad deset korun i v láhvi, v plechu je min. o pět korun dražší. Zajímá mě cena za kterou se běžně prodává (ne ta když je v akci). Protože se nepohybuji po všech supermarketech, chtěl jsem se dozvědět Vaše postřehy. Jinak jsem samozřejmě vděčný i za tyto odpovědi.
Odpověď jsi zde dostal, nemůžeš chtít dobré pivo do deseti kaček, když mnohá piva iks krát dražší nestojí za nic. Jediné zdravé pivo je pivo zásadité a to je Pilsner Urquell. Ostatní jsou piva kyselá.
Mě tedy poslední dobou chutnají Svijany. Ale nejsou za deset. Pravda, kupuju si pivo, co mě chutná a ne co stojí pětku. Z točených jedenáctka Hendrych, ale na to jsi se neptal a zdaleka nestojí deset.
Argusu jsem nikdy nepřišel na chuť. Já z něho cítím něco jako čokoládu, nebo co to je za svinstvo.
Taktéž se přidávám k názoru, že piva na jakoukoliv stranu od Čech jsou patoky, bavorský obzvláště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.