Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Top Star Speciál - Waldemar Matuška

Od: petannn odpovědí: 11 změna:

Čus, nenahrával někdo včera 4. 2. 2010 na tv Prima pořad Top Star Speciál - Waldemar Matuška? Rád bych ho viděl. Můžete ho, prosím, někam dát ke stažení? Díky. P.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

Jednou jsem se ptal na Primě, zda smím šířit záznam různých sezon Formule 1, které vysílali, Řekli mi, že by se jednalo o porušovaní jejich autorských práv. Někam ho dát, mimo své nejbližší příbuzenstvo je bohužel trestný čin. To je citace ne můj názor.

Nejedná se tedy o porušování pravidel poradte.cz?

K veci, tak ted´jsem mrzutý nebot´mi to uteklo taky. Poslal bych vám záznam, když jsme skoro rodina :) Ale taky jsem to prošvihl a ted´mám depku. Snad to někdo někam dá ( když jsme rodina )

jabraka*
hodnocení

0x

Top star magazin bývá v archivu iprima.cz/...

JABRAKA

alf*
hodnocení

0x

pokud všechny dotazy na různých fórech nejsou od Tebe tak to zatím nikde není, počkej na víkend, pokud to někdo má tak to dá, třeba Gott ke stažení je.

janyka*

Zdravím,

taky bych moc ráda viděla tento pořad, který mi uniknul:(

Psala jsem mail do TV Prima a řekli mi, že na web Top Star Speciál dávat nemůžou kvůli autorským právům a reprýza se v nejbližší době neplánuje.

Pokud máte někdo záznam tohoto dílu, nasdílejte jej, prosím! :)

J.

hodnocení

0x

Kámoška mi ho nahrála na Videokazetu. Kdybych věděl jak, tak bych to stáhl na comp a potom třeba poslal mailem...

Ale nevím jak...

ar*

Jestli máš v PC televizní kartu tak to není žádný problém,ale bez karty to nejde.

hodnocení

0x

Bohužel.*kafe*

Zatím TV kartu v compu nemám ale o jejím pořízení uvažuju už od doby kdy jsem comp doma ještě neměl.*hej*

Jenomže nevím na jaké parametry nebo jiné se mám při výběru zaměřit.

To ale asi patří do jiné rubriky... *cert*

janyka*

Kdyby se podařilo pořad nahrát do počítače a nasdílet nám ho, budu Ti velmi vděčná!

Nebo případně udělat kopii videokazety :)

hodnocení

0x

Nóóó nevím nevím.

Až se to naučím tak Valdík ml. už bude možná dědečkem...*plac**plac**plac*

hodnocení

0x

Možná by bylo jednodušší Ti poslat kazetu...*pivo*

janyka*

Jééé, tak to bys byl zlatý, kdybys mi kazetu poslal. *palec*

Pokud bys ji už nechtěl vrátit, poslala bych ti peníze :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]