Nejste přihlášen/a.
Pokazde kdyz navstivim Kaufland-je mi lito tech zamestnancu za pultem-ten nemozny oblek do ktereho je nejaky chytry designer navlik,hruza,i ta nejhezci slecna v tom vypada nemozne.Kauflande styd se-a toho chytraka co to vymyslel-vyhod!
Abych pravdu řek, ani nevím, co mají prodavači v Kaufu (či jinde) na sobě a nevím, proč bych to měl řešit, mám jiných starostí dost. Já totiž do krámů chodím nakupovat a od prodavače vyžaduju profesionalitu a přiměřené chování. Jejich oblečení je mi u p... (no asi bych si všimnul, kdyby za kasou seděla hezká slečna v bikinách
).
Oblečení prodavačů jsem si všiml snad akorát jednou, to když jsem před časem vlezl do Kauflandu ve zdejším červeném tričku s nápisem "poraďte" na hrudi a bylo mi divné, proč mě ostatní zákazníci pořád s něčím otravují. Teprve u kasy jsem si všiml, že stejná trika (teda s jiným nápisem) mají všichni zaměstnanci prodejny .
Souhlasím, opravdu obléct do černé za pult s lahůdkami, to mohl vymyslet jen ten, kdo nechodí nakupovat Náš tříleťák prohlásil, že jsou jak havrani u nich v zimě
Tak kuchaři taky nosí černý rondony, v barvě bych problém nehledal... Mě spíš vytáčí "dovidenia" u kasy...
Taky se mi nelíbí a to vůbec. Mladá hezká děvčata u uzenin v tom vypadají opravdu nehezky. Jednou jsem se neudržela a při nákupu prohodila, že mi připomínají kominíky. Jen štětky nemají. Prodavačka prohodila - jo, kominíci, to máte ještě dobrý názor, většina zákazníků tvrdí, že vypadáme jako šašci. Někteří se dokonce ptají, zda v Kauflandu není pohřební ústav.
Je to jejich práce, oblečení dostanou a co dostanou, to musí nosit. Ale za sebe - taky by se mi do toho jen těžko lezlo, připadala bych si jako pitomec. Kdoví, kdo to vymyslel. A co za to dostal. Jaga.
Ten černý úbor včetně čepic je nevzhledný, to je fakt. Asi nějaký moc chytrý manažer chtěl vytvořit zajímavost.
Vůbec není pěkný na pohled. Zajímavé je, že často ta inovace se zvrhne k horšímu.
Kolega byl na firemním školení, něco ve smyslu: Jak lépe vésti firmu, No a tam jedno z témat bylo: Lepší špatná změna, než žádná. Já se po této zkušenosti přestávám divit. I těm "havraním" oblekům v Kaufu. Ostatně, mnohem víc mi vadí oschlá kolečka salámu mezi čerstvě nakrájeným. A když si řeknete o ta čerstvě nakrájená, která leží přímo pod nářezákem, tak se ještě prodavačka zcela nediplomaticky zeptá: Proč? No divila se, tvářila se divně, když jsem jí, před celou frontou za mnou, řekl, že chci čerstvá a ne ta oschlá, stará. Příště už se alespoň tak hloupě před lidma nezeptá.
Tak se běžte podívat na benzínku OMV. Obsluha tam má na hlavě dementní kšilt proti sluníčku. Chápete to? Vevnitř v klimatizované místnosti v zimě v létě mají ten idiotský kšiltík. Naprosto všichni s ním na hlavě vypadají jako pitomci. Je mi jich strašně íto. Nedokážu pochopit, proč tohle zaměstnavatelé dělají a proč nenechají udělat oblečení moderní, líbivé, slušivé... které by zaměstnanci nosili rádi. Mně se třeba líbilo, že v Mountfieldu dostali mikiny na zip, takové ty lepší sportovní jak vypadají jako pletené. Jsouv pěkné šedé barvě s decentním logem, vypadají dobře a lidem sluší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.