Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sundání nehtu na palci na noze

Od: wqix odpovědí: 9 změna:
Zdravím, v úterý mi mají sundat nehet na palci na noze. Jsem z toho docela vyklepaný :D Jaké se strháváním nehtu máte zkušenosti vy?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

1x
samotne sundavani neboli, to ti umrtvi. horsi je to, az to zacne prichazet k sobe...
wqix
hodnocení

Takže to není nic příjemného ale přežít se to dá?
mot
ano je to neprijemne, ale jsou daleko horsi veci. treba riznuti papirem

Mot, z čeho je tahle věta? To v nějakém filmu řekla B:Streisand? Z čeho to je? Také tu větu používám a už nevím.

mot
nevim, ja to mam ze zivota

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Předpokládám, že to nebude jako při tortuře ve středověku, ale že vám ten nehet alespoň lokálně umrtví.

hodnocení

0x

Nehet na palci mi sundavali před 40 lety, kvůli jeho zarostení. Dostal jsem injekci a odtřihli ho kus pryč (půlku). Kvůli sportu, se mi povedlo po dvou letech opětovně, aby mi začal zarůstat, ale to jsem už absolvoval bez doktorů, u známého pedikéra. Od té doby mám klid.*palec2*

wqix
hodnocení

0x
Tak dneska jsem tam byl. Injekce na umrtvení moc příjemné nebyly ale nic strašného. Když mi to sundali tak jsem si toho ani nevšiml :D Teď večer to trochu bolí ale nic extrémního, když mám nohu nataženou rovné před sebe tak je to úplně v pohodě.Tak uvidíme jak se to bude vyvíjet :)

hodnocení

0x

Musí to skutečně být, z jakého důvodu, já si ho u palce kdysi víc než do půlky ukopla, překonala jsem se a postupně to odchlíplé ukroutila, bylo tam živé maso, ošetřovala jsem si to a za pár měsíců dorostl, na sundání jsem nemeěla odvahu. Jednou jsem si zase druhý poranila, byl celý modrý, ale taky se uzdravil. Mojí známé to dělali, zásah nebolel, ale pak když se to hojilo, zkoušela hrozně, plroto jsem k tomu odvahu nenašla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]