Nejste přihlášen/a.
Když je to jen kamarád, tak proč se tím tak zabýváš a rovnou mu nenapíšeš? Má asi hodně práce, tak se mu připoměň.
Určitě máš víc zkušeností než já, ale u kamaráda bych neváhala. I kdyby se naplnily Tvé obavy, že se ztrapníš, nebo by to vnímal, jako nevhodné, je daleko, neuvidíš ho hned.
Ja tady nechapu jednu vec. Tvrdis, ze je to jen kamarad, ale kdyz mu chces napsat tak je Ti jako kdybys psala priteli? Tak tomu nerozumim... Ale urcite mu napis, jestli jste si uz takhle normalne kamaradsky psali tak proc ne. Uvidis jestli odepise a bude si chtit take psat nebo ne. Nevim jak dobry je to kamarad, ale to se zjisti. :]
Vis co, pri nejhorsim muze neodepsat. :] Nic jineho se nestane. A nebo odepise. Kdo vi. Drzim palce.
Dobrý den, nedělejte z toho drama - kluk je také člověk a navíc je to jen kamarád. Ovšem, musíte mu napsat více, než jen pozdrav, protože na jednoslovný "dopis" nemůžete očekávat odpověď jako román. Takže, normálně napište a uvidíte. Zdravím!
K odpovědi mohou "vyprovokovat" i vhodné otázky, tak se ptejte.
Mne by docela zajímalo, jestli víte, jak to se vztahem k němu máte.
Já jsem vždycky věděla, jestli svým známým, kamarádům či přátelům mám nebo nemám napsat, zavolat, případně je navštívit...
Jestli nevíte, co máte dělat, nedělejte nic. Píšete, že nevíte, jestli má čas a že sám asi nenapíše. V takovém případě bych se nevnucovala...
V každém vztahu → i jenom kamarádském ← musí na vztahu "pracovat" obě strany. Má-li zájem (a u něj to na velký zájem nevypadá) jenom jedna strana, zpravidla to k ničemu nevede.
Za zkoušku asi nic nedáte a v kamarádství snad ani nemáte co ztratit... (Já bych ale nepsala, pokud bych neměla o čem psát. Napsat "třeba jen ahoj" je podle mne zbytečné.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.