Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z domova

Od: apa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, neznáte někdo nějakou spolehlivou brigádu z domova? Jestli máte zkušenosti s přivýdělky z domova, prosím dejte vědět!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

3x

Vyhni se tomu jako čert svěcené vodě! *cert* Z 95% se jedná o legální podvody. To jsou zkušenosti vlastní i lidí z okolí.

apa*
hodnocení

Právě, taky se mi zdá... :/

hodnocení

0x

Umis s AutoCAD?

hodnocení

0x

Hezký den,

jsou to vesměs podvody. Kdysi jsem na takovu práci naletěla,poslali mi jakési informační prospekty a chtěli,abych jim poslala 2 tisíce korun,což jsem raději neudělala. Za půl roku jsem seděla na policii na útvaru hospodářské kriminality a musela protin im svědčit,co že mi to poslali a co po mně chtěli. Pak mi poslali poštou seznam poškozených,byly to stovky,možná i tisíce lidí. Hrozné

hodnocení

0x

Podvod to nemusí nutně být. Jak však píše kolega Axus, chce to mít dovednosti třeba v CAD programech, případně CAM programování třeba CNC strojů. Prostě práce ,,hlavou´´ - i já mnohdy servisuji stroje přes TeamViewer,, jenže to je poměrně specializovaná práce.

Pokud však máte na mysli takové ty typické plnění obálek, skládání průpisek a pod, to povětšinou podvod je.

hodnocení

0x

Pokud máš dobrý sloh a bezchybnou češtinu, pak lze pracovat jako copywrither. Psaní reklamních textů pro internetové magazíny. Neplatí miliony, ale jako přivýdělek dobré a děláš si to kdy chceš, vybíráš si téma, množství práce si řídíš po svém. Práce čistě z domova na dohodu.

kratas*
hodnocení

0x

Ahoj, mel jsem nekolikrat prilezitost si to vzykouset a muzu rict, ze praci je lepsi delat v praci.. doma se k tomu clovek strasne spatne donuti... veci te nuti delat neco jineho, nez danou praci... nevim... ale je to jen muj nazor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]