Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, neznáte někdo nějakou spolehlivou brigádu z domova? Jestli máte zkušenosti s přivýdělky z domova, prosím dejte vědět!
Hezký den,
jsou to vesměs podvody. Kdysi jsem na takovu práci naletěla,poslali mi jakési informační prospekty a chtěli,abych jim poslala 2 tisíce korun,což jsem raději neudělala. Za půl roku jsem seděla na policii na útvaru hospodářské kriminality a musela protin im svědčit,co že mi to poslali a co po mně chtěli. Pak mi poslali poštou seznam poškozených,byly to stovky,možná i tisíce lidí. Hrozné
Podvod to nemusí nutně být. Jak však píše kolega Axus, chce to mít dovednosti třeba v CAD programech, případně CAM programování třeba CNC strojů. Prostě práce ,,hlavou´´ - i já mnohdy servisuji stroje přes TeamViewer,, jenže to je poměrně specializovaná práce.
Pokud však máte na mysli takové ty typické plnění obálek, skládání průpisek a pod, to povětšinou podvod je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.