Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umíte kotrmelec dozadu?

Od: marekmarek1 odpovědí: 15 změna:

Umíte kotrmelec dozadu? Mám na mysli ten rovný, ne ten částečně na stranu...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Už ne. A zkoušet to nebudu. Vlastně si myslím, že většina tělocviku, co jsme museli dělat ve škole, tělesnou schránku nekutlivuje, ani jí neprospívá, ale naopak pohybový aparát poškozuje.

hodnocení

1x

Ano, krásně rovný.

To snad umi kazde nemehlo.

hodnocení

1x

Já? Ano ,respektive ještě když jsem byl cca o deset let zdravější,tak jsem dokázal,dokonce se svými 120kg i stojku.

jofa*
hodnocení

1x

Dva za sebou a třetí již nezvládl. Myslel jsem, že bude po mně. 70let/75 kg.

hodnocení

1x

Ano, krásně rovný.

Samozřejmě, neznám nikoho, kdo by ho neuměl. *sok* 68 roků/60 kg

72mona3*
Fakt? A vy se každého na potkání ptáte? :-D

Ano, krásně rovný.

Ano, kdo neumí kotoul vzad, s tím nekamarádím. :-D

Maky, a pěkně rovně. Pan tělocvikář si to zkontroluje.:-D Jinak budete mít za 5.

Ano, krásně rovný.

*smich*

hodnocení

1x
To psalo asi dítě, ne? Takhle mi malá neteř vždy ukazovala, co dovede přeskočit nebo jak udělá hvězdu. To mi připomnělo písničku od Jitky Molavcové "Představte si, představte si, co já všechno dovedu. Povalim bednu a zase ji zvednu, starostovic Vincka, zavezu do Finska...":-D.
doplněno 17.07.18 20:16: Ještě to mohl z nudy napsat učitel tělocviku*smich*. Ty prázdniny.
Mohl to vymyslet tělocvikář už v důchodu. Ten by měl kor fůru času.

lidus*
hodnocení

1x

Kdysi ano ale dnes to už zkoušet nebudu, naposledy jsem vnučce ukazovala most z leže a nedopadlo to díky mé staré tělesné schránce moc dobře.

72mona3*
hodnocení

0x

Co si pamatuju ze školy, tak v každé třídě bylo nějaké nemehlo. Někdo neměl výdrž při běhu, jiný nevyšplhal po tyči. A někdo nezvládal kotouly. Většinou se ale na této indispozici pracovalo a ke konci roku už se z velkého nemehla stalo menší. Svaly ve většině případů posílíte, ale koordinace pohybů vám musí být dána. Představte si takového Sheldona Coopera z Teorie velkého třesku jak dělá kotoul. Jakýkoliv. Sice je to jen seriálová postava, ale i takoví lidé jsou. Dřív to bylo jen pár jedinců, protože jako děti jsme byli zvyklí se hýbat. Dnes to myslím bude spíš opačně.

Já kotouly zvládala i přes svou výšku (zkuste se sbalit do kulata, když jste samá ruka noha). Naposledy jsem kotoul vzad dělala na střední a už tehdy má krční páteř trpěla, takže teď to rozhodně zkoušet nebudu. M.

qwert
hodnocení

No byl jsem teď tak trapný, že jsem vstal od PC a zkoušel jsem to na koberci. Rovné už to zrovna moc nebylo, ale myslím, že na žíněnce bych to ještě rovně dal... Ale hlavu jsem si neulomil a přežil jsem... Jsem sice nesportovec, ale ještě jsem z generace, která neměla zničenou krční páteř z věčného koukání do mobilů a tabletů, dneska je to prý u mladých dost problém... Mám 41 let/92 kg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]