Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připadá mi, že slovenští herci

Od: nikc® odpovědí: 10 změna:
Jsou hezčí. Možná jsou čeští už okoukaní. Nevím. Na JOJ jsem teď po dlouhé době koukala a samí pekni muži tam hráli. Co myslíte? Jsou slovenští herci hezčí než naši? Děkuju za názor. Hezký den všem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nafr
hodnocení

3x

Jsou, i ženy. Na východ od nás se nám zdají lidé *palec*hezčí, na západ ošklivější (Němci). Myslím, že Babiš loví hlasy mj. charizmatem*jasne*

hodnocení

Babiš patří mezi okoukane tváře. *smich*

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, já Vám to věřím, protože jste žena. Já jsem si to vždy myslel (a snad stále myslím) o slovenských herečkách (Valentová, Kocúriková, Studénková, Kerekes, 2x Norisová, Pauhofová). Zdravím!

hodnocení

3x
Rozdíly v kráse nevidím to bude tak na stejno . Ale rozdíly v povaze poznat jsou. Když se sedí v hospodě tak se Slováci trumfuji kdo společnou útratu zaplatí ale Češi si nechají rozpocitat všechno na hlavu a ještě pak na lístku zůstane pár čárek ke kterým se nikdo nehlásí :)

jofa*
hodnocení

2x

Cituji dvě hezké slovenky ze Šariša na rekreaci krátce po 89 roce. " Naši chalani se vždy ožerou jak svi...a je po zábavě. Není s nimi žádná legrace".

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi. Koukám, že odpověděli jen muži. Ještě, že jsme v rubrice Nejen pro ženy...:).
doplněno 17.07.18 19:56: Naše ženy nechtějí asi urazit naše muže *smich*.
janm*

Jako "muže" mně rozhodně neuráží , řekne-li někdo něco "ve prospěch" našich slovenských sousedů, naopak, mám mezi nimi i pár dobrých přátel, sice jich není tolik abych mohl paušalizovat, ale mám celkem takový pocit že v mnoha věcech jsem s nimi jakoby i na "stejné vlně"...Mimochodem "totak" narazil na celkem zajímavé "téma", "mentalita obchodníček" na takové opravdu pozor, jsou to lidé s nimiž není nikdy "pravého" vztahu v pravém smyslu slova, jedno jestli jde o pouhé kamarádství přátelství ...něco víc...prostě není, mají jen hlavu neumí myslet jinak než neustálou kalkulací vlastních výhod...

culdabulda1*

@nikc

- a to já je klidně urazím - slovenští "jánošíci" se mi taky líbí - a nejvíce sexy je jejich čeština se slovenským přízvukem ...

hodnocení

Jane, takovou mentalitu mají i někteří Češi. Je jedno, jestli muži nebo ženy. Já ale zrovna myslela jejich fyzickou stránku. Koukala jsem na První oddělení. Možná do televize vybírají pohledné chlapy.
janm*

Však právě Češi, jak píše totak u těch mi to vadí snad ještě více než u jiných, když vidím reklamní texty typu "česká cena" (vytane mi na mysli ihned "předraženo") "česká kvalita" ( okamžitou asociací je " ošizenost") nemohu za to, "skáče mi to tak v hlavě samo" zřejmě zkušenost... Samozřejmě vím že se zde mluví o fyzické kráse i na tu platí má odpověď, neurazí mně když někdo řekne "slováci jsou hezcí chlapi " apod., asi proto ne, že je zkrátka neberu jako "rivaly" asi je to tím že jsem se narodil ještě v Československu ostatně jako zde i mnoho ostatních, někde vzadu v hlavě mám pořád "Československo" nedokážu to "rozdělit" byť samozřejmě rozdíly tu jsou ale...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]