Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já Vám to věřím, protože jste žena. Já jsem si to vždy myslel (a snad stále myslím) o slovenských herečkách (Valentová, Kocúriková, Studénková, Kerekes, 2x Norisová, Pauhofová). Zdravím!
Jako "muže" mně rozhodně neuráží , řekne-li někdo něco "ve prospěch" našich slovenských sousedů, naopak, mám mezi nimi i pár dobrých přátel, sice jich není tolik abych mohl paušalizovat, ale mám celkem takový pocit že v mnoha věcech jsem s nimi jakoby i na "stejné vlně"...Mimochodem "totak" narazil na celkem zajímavé "téma", "mentalita obchodníček" na takové opravdu pozor, jsou to lidé s nimiž není nikdy "pravého" vztahu v pravém smyslu slova, jedno jestli jde o pouhé kamarádství přátelství ...něco víc...prostě není, mají jen hlavu neumí myslet jinak než neustálou kalkulací vlastních výhod...
@nikc
- a to já je klidně urazím - slovenští "jánošíci" se mi taky líbí - a nejvíce sexy je jejich čeština se slovenským přízvukem ...
Však právě Češi, jak píše totak u těch mi to vadí snad ještě více než u jiných, když vidím reklamní texty typu "česká cena" (vytane mi na mysli ihned "předraženo") "česká kvalita" ( okamžitou asociací je " ošizenost") nemohu za to, "skáče mi to tak v hlavě samo" zřejmě zkušenost... Samozřejmě vím že se zde mluví o fyzické kráse i na tu platí má odpověď, neurazí mně když někdo řekne "slováci jsou hezcí chlapi " apod., asi proto ne, že je zkrátka neberu jako "rivaly" asi je to tím že jsem se narodil ještě v Československu ostatně jako zde i mnoho ostatních, někde vzadu v hlavě mám pořád "Československo" nedokážu to "rozdělit" byť samozřejmě rozdíly tu jsou ale...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.