Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nošení podprsenky

Od: alena2 odpovědí: 16 změna:

Zdravím, jen takový dotaz. Nosíte podprsenky i doma? Já jsem si zvykla hned po příchodu do domu tak ji automaticky sundám :D. Jak to máte vy?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Taky nenosím... celý den...ani doma...

hodnocení

3x

Stejně jako Vy. Doma si udělám pohodlí.

m123*
hodnocení

3x

Taky tak. Podprsenku dolů, vlasy nahoru :-D

hshs
hodnocení

2x

Bývá to tak, ženský ji nenosívají doma, chlapi venku ;)

72mona3*
hodnocení

2x

Myslím, že hodně záleží na velikosti poprsí. Ja někdy chodím bez i venku. M.

lidus*
hodnocení

2x

Podprsenka 75 E a doma nebo na chalupě chodím bez, no ale kdysi po ránu mi 4 letá vnučka říkala " babi dej si tu prsenku máš takové dlouhé prsa".

Na podzim pozor na přízemní mrazíky ! :)

pb®
hodnocení

1x

Podprsenku sundavám jen na koupání, i v ní spím. Od doby, co jsem čekala druhého syna, to mě totiž prsa pez podrsenky strašně bolela a podprsenka mi pomohla, abych se vůbec vyspala. Na spaní mám volnější bez kostic, na den pohodlné s kosticemi. Nikde neškrtí, nedřou, nemám důvod je tedy odhazovat, když jsem doma.

hodnocení

1x

Sundavám až před spaním,mám větší poprsí a gravitace je nemilosrdná*smich*

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, která si ji naplní, tak může doma nosit onu pohodlnou ručníkovou podprsenku viz odkaz.

Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 17.07.18 14:47:

ramf - no, ta je na doma ideální .

ramf

Ne - e - ee, co tahle: moda.cz/...

Už je tady zase ta příšerná ručníková podprda, toho jsem se bála. *ee*

ramf, takovou si asi nepořídím, bojím se, že to musí škrábat. :-D

hodnocení

1x
Tak jak to máte Vy s podprsenkama, stejně to mám s prstynkama. Podprsenku nesundávám ani doma. Kdybych měla malá prsa, tak ano.

jezevec*
hodnocení

0x

Já ji tedy doma nenosím, ale dost možná na tom má podíl fakt, že nejsem žena...*smich*

pythonissa
hodnocení

0x

Mam mala prsa, takze chodim bez podprsenky obcas i za roh do obchodu. Pohodlicko je prednejsi. :]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]