Nejste přihlášen/a.
Zdravím a mám dotaz týkající se soutěže Účtenkovka. Dík předem za vaše názory. Olin
DVD99 > Je to tvá volba, že si nevážíš svého času. Protože i jako brigádník v supermarketu při doplňování zboží, si vyděláš více, než touto soutěží.
Ona totiž jedna hodina práce v supermarketu je rovna skoro 400ks zaregistrovaných účtenek. Na více už musíš mít pouze štěstí.
Proč bych si nevážil svého času? Zadat jeden paragon trvá minutu a za 156 účtů od začátku Babišovky, jsem nad tím strávil max 3 hodiny! Výhra mi dělá 6.666 kč na hodinu, to jen pro pořádek! A nechat ty peníze ležet na ulici je škoda! Ale hladový nasycenému nevěří, že? Je mi celkem jedno, jestli jsou od Babiše, protože nesmrdí!
Jestli jsi dokázal za 156 účtů vyhrát 20tis kč, tak máš obrovské štěstí. Obrovské. Šance na výhru této částky je totiž 1ku 2mil. Začal bych sázet, když jsi takové dítě štěstěny.
Jo a neplatí to Babiš, ale my všichni okolo. I ty jsi součástí tohoto divadla.
Sázení je moje hobby a tady je mnohem větší šance na výhru, než např. ve Sportce. Samozřejmě to neplatí Babiš, to je jasné, ale proč nepokoušet šteští, když vklad je z mé strany nulový? Nakupovat musí snad každý. Ano,jsem dítě Štěstěny, většinou v nové loterii během prvnho roku, beru jednu z vyšších výher, to mám mnoha lety prověřeno!
poradte.cz/... - staré dva měsíce, jinak se mi povedlo zařadit v neděli mezi výherce. Ale koukal jsem, že je to celkem dost složité, výhru dostat, PIN1, PIN2 a PIN3!
Tak se snad časem dočkám?
Dnes výhra připsána na účtu!
Tak gratulace, když jsi se přišel pochlubit. Ale nějak ti nevěřím, že jsi zrovna vyhrál, když zde padla tato otázka a ještě pravděpodobnost této výhry byla opravdu malá. To už je moc náhod.
Můžeš ,mě ale 100% přesvědčit, když jsem uvedeš celkovou částku tržby a čas a datum přijetí platby. Tu zná jen výherce a stát. Když uvedeš i Kód BKP, tak to budu mít rychlejší.
Tak se ukaž.
Tak to jsem si mohl myslet, hra na mrtvého brouka... Ani mě to nepřekvapuje a jenom potvrzuje mé pochybnosti.
Takových screenshotů si udělám libovolné množství na jakékoliv částky.
Záměrně neuvádíš a mažeš parametry, aby se to nedalo ověřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.