Ahoj, Pred několika dny jsem byla na dovolené u moře a byla jsem tam na 12dní...tam jsem si našla kamaráda, on je fakt super. Ale v životě už se s nim neuvidim.. problém je v tom ze se mi pořad po něm stýská, pořad když jsem sama si na něho vzpomenu, začnu brecet nevím jestli i on mě měl za super kamosku ( nebo normální kamarádku ) ale chtěla bych mu napsat na fb. Ale právě ze já nechci byt vlezlá.. a co bych mu mohla napsat?.. když už se s nim nikdy neuvidim.. možná ze už on na mě zapomněl, pracuje totiž v tom hotelu pozná další lidi.. ale já to pořad cítím tak ze je to můj kamarád, fakt lepšího člověka jsem nikdy nepoznala .. nechci na nej zapomenout.. poraďte jestli mu mám napsat, a co napsat, a nebo co dělat když se mi pořad po něm stýská .. dekuji<3
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.