Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vydělat peníze při studiích?

Od: nick15 odpovědí: 4 změna:

Zdravím...nemáte nějaké tipy, jak si vydělat peníze při studiích střední školy? Je mi 17 a nějaká ta koruna by se mi hodila. Jen nemůžu na nic pořádného přijít. Internetové vydělávání na úkor druhých rozesíláním letáku a podobné věci mě nebaví a navíc je příjem jen chvilkový...Nemáte nějaký nápad? Díky moc a hezký zbytek dne...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Teď je to velmi těžké, práce moc k sehnání není, ale napadá mně doplňování zboží v supermarketech ( na pokladnu můžete až od 18), pomoc v různých samoobsluhách, slýchám, že se dá sehnat práce ve scanovnách ( skenování dokumentů), telefonní operátor ( nabízení produktů po telefonu - nic moc), pak v obchodech ( sport apod.) jako brigáda, v nějakém občerstvení atd. Zadejte do googlu brigáda a najdete plno stránek s brigádami, ale je lepší najít něco osvědčeného přes známé, určitě chtějte dohodu o provedení práce nebo dohodu o pracovní činnosti a to předem

myse*
hodnocení

0x

ještě mě napadá - Mc Donald nebo KFC, tam se dá poměrně slušně domluvit pracovní doba, jsou zvyklí na brigády studentů...

pu®
hodnocení

0x

Zkuste mrknout do annonce, ještě na vysoké jsem tam našla brigádu - sice u soukromé osoby (tedy beze smluv), ale neměla jsem problém. Byl to pán, co pečoval o dům, každou sobotu jsem mu gruntovala ;) Tu okna, tu vysát... Vždy to vyšlo tak na 5-7 hodin a dával mi 100/h. na ruku. Nebylo to špatné, jen jsem si kolikrát říkala, kdyby mi tam chtěl nedej bože něco udělat... *afro* No naštěstí vše dopadlo dobře. Zkusila bych to, vedle toho, co radí ostatní, i tímto směrem - třeba v okolí znáte někoho, kdo by chtěl pomoct s úklidem/vyžehlit... V módě jsou uklízecí firmy, ale pořád si je ne každý může dovolit, tak myslím, že byste mohla něco najít.

1jara*

Zkuste to na job.cz někdy něco mají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]