Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váleček na malování

Od: zavinac® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,,,vidím v telce váleček na malování ,který se naplní a maluje se bez problémů rychle a dobře..Máte ho někdo a zkušenosti s ním? díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ten váleček na plnění zevnitř je spíše takový ,,telešopingový´´ vynález. Klasický váleček s vaničkou je daleko praktičtější a použitelnější

talode.cz/...

Na rohy a podobná místa mám ještě menší váleček - průměr cca 3 cm, potah je ,,froté´´ .

Maloval jsem s tím už mockrát a je to osvědčené

hodnocení

3x

Nevím ale dle men to není paktické-asi to funguje jen v TV-schopu.

Jinak váleček v odkazu co dal.rádce Promon běžně úpoužíváme v práci-ale ne na malování=bílení ale jen na penetraci fasád zateplovaček ,po jedné akci max dvou se vyhazuje. Na malování bytu požívám kvalitní malířskou štetkukterou mám někdy od poloviny 80 a tehdy stále cca800kčs!Nebo mohérový váleček s vláknem asi 2cm ,obdobu jako je v odkaze tam je ale vlákno pletený PES ,ten zelený s mřížkou : heureka.cz/... nebo pak sadu 3 válečků z Lidlu (také pletené vlákno cca 2cm) a násada (aby se nemuselo neustále lézt po štaflích nebo zavěšovat na ně) uni-max.cz/...

Štětka a výše uvedené válečky s násadou jsou lety ověřené věci.Používané profesionály!

Ještě doplním-vanička s válečkem v odkazu p.Promona je spíše na lakýrnické práce -na větší plochy spíše než na malířské prace.i když...

pt®
hodnocení

2x

"zavinác", zřejmě si chcete vymalovat sama a jde Vám o strop. Také jsme malovali před krátkou dobou a chystáme se na síňku. Naši známí nám chtěli pomoci a přivezli nám váleček, o kterém píšete. Vyzkoušeli jsme ho na dvorku a pístem natáhli vodu, na zkoušku. No, nám to nešlo, ani mně ani manželovi a to on má větší sílu v rukou. Nevím, možná jsme jen nešikovní, ale nakonec jsme malovali válečkem, ale bez té tyče, který se drží v ruce a namáčí do barvy. Manžel stál na štaflích a já mu vždy váleček podávala a rohy a nedostupná místečka jsem natřela štětcem. Takže vyzkoušejte a uvidíte, napsala jsem jen naši zkušenost...

hodnocení

pt,,,,,,do toho válečku se nalije barva -nevím jaký píst. díky

pt®

"zavinac", dávám foto:

Váleček na malování

Ony jsou i válečky se zásobníkem na barvu , která se leje přímo do něj :

slevovyobchod.cz/...

ale jak už jsem psal - je to typický teleshopingový šidítko

hodnocení

pt,,,,,,,,,,,,,ten váleček má uvnitř prostor na barvu nalije se tam a zaklapne a jsou tam nějaké otvory ,které propouští tu barvu a mokří barvou ten váleček zevnitř. je to ráno v telce - reklama

Tak nevím díky za foto

hodnocení

0x

Teda tu reklamu jsem neviděl, ale hned první věc co mě napadla byla, že v každé reklamě svůj produkt vynachválí jak je senzační. Realita pak je vzdálená. Kolik barvy se asi vleze dovnitř a jak často budete muset váleček plnit? Pak je otázka jestli takový váleček dokáže nanést dostatečné množství barvy, zda uděláte dostatečně dlouhý tah než vám barva na válečku dojde. Nebo zda se do válečku dokáže vstřebat všechna barva, která je uvnitř nádržky. Když se nad tím zamyslíte pořádně, zjistíte že takový vynález je vlastně jen chyták na lidi co o malování nic neví. Takže to koupíte a pak to nebudete používat...

hodnocení

?nekoupím si ho tedy,,bude to asi lepší ,,,díky všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]