Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk co má ženský styl oblékání

Od: michalpun odpovědí: 19 změna:

Ahoj,mám 22 a už od prvkáku na střední pozoruji, že se mě líbí docela ženský styl oblékání. Tím nemyslím šaty a sukně, ale miluji uplé džíny, tricka, mikiny...už poměrně delší dobu se maluji (make-up, pudr) a chci se Vás zeptat. Jaký máte na takove kluky názor? Potkali jste už kluka, ktery by na sobě měl něco dámského a co to bylo? Nemyslím vyloženě TV nebo tak, ale prostě normálního kluka, ktery by na sobě měl třeba dámské džíny...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

11x

Dobrý den, já to podporuji - čím více bude takových kluků, tím větší šance pro nás starší, že nás bude ještě chtít mladá holka, která nebude mít zájem o "polokluka", ale bude chtít "chlupatého" chlapa. Zdravím!

brezina
hodnocení

7x

Smutná ukázka mentalního rozpoložení mladých mužů.

Kluk co má ženský styl oblékání

hodnocení

4x

Sice nepotkala, ale už mne nic nepřekvapí. Klidně si nos, co ti dělá dobře, budou se o tebe zajímat hlavně takové ty mužatky, co jsou víc chlapi než ženy. Nebo se do tebe zamiluje nějaký chlapec, prostě ten, koho takovéto typy přitahují. Názor na takové kluky nemám žádný, protože neznám všechny pohnutky, které je k takovékmu oblékání vedou.

deidrevayne

Ahoj.
Já osobně jsem skinny boy. Hetero. našel sem si skinny girl která má asi tak nějak 48 kilo.
protože vím kde nakupovat poptala se mě na nějaký extravagantní kousky oblečení. Vinylové legíny nebo Metalické velikost S.
Tak sem pro sebe vzal Matné velikost L něco jako z gumy. "mám 182cm a 72 kilo véce méně svalová hmota ale tuk se najde na břiše taky. zajímalo mě jak to na mě bude vypadat protože přeci mám to nádobí co překáží v tom stylu aby to nebylo vidět. tak sem kombinoval materiály. tak aby to netlačilo a aby to bylo uplé. prostě aby mě to drželo pohromadě a netlačilo... fakt se to povedlo :D

Elastan/ spandex - Bavlna / a pak ještě Polyester spandex v jinym poměru jako horní vrstvu .. což jsou troje leggings . vypadalo to v momentě jako normální kalhoty bez kapes .. matné a lusuxní .. nic nebylo vidět a mě to tak hrozně těšilo. ale vím že je to blbost ... hrozně moc mi to dodalo dopaminu.. dohromady to bylo třeba za 2500 jen pro mě osobně ... takže mám hadry který nikdy nebudu nosit ... mladá přítulka mě furt přemlouvá ať v tom s ní chodím ven. ale já osobně si myslím že to je hloupost ... pouze pro posměch .. ale musím říct. .. špatně to nevypadalo.

liska5

Vaše starosti bych chtěla mít. *alene*

72mona3*
hodnocení

2x

Byly doby, kdy i chlapi nosili krajky a punčocháče. Asi to k tomu opět směřuje*hledam*M.

pohanka*
hodnocení

1x

Dnes je doba, kdy se může skoro všechno, netradiční oblékání, líčení, výjimky v pojetí sama sebe, změna pohlaví apod., nemyslím, že je to všechno správně. Ale byly doby, kdy tyto věci byly terčem posměchu, případně potrestání a lidé to v sobě tajili. Dnes se mohou tímto prezentovat a vyčlenit se z davu, zúčastnit se různých průvodů a dát svůj názor na odiv veřejnosti.

Pokud je kluk upravený, čistý, je na něj příjemný pohled ohledně oblečení, tak proč ne.

Řeknu pravdu, já nepoznám, jestli má kluk dámské kalhoty, nebo svetr, protože zapínání neřeším.

Pokud budete mít vysloveně dámskou halenku s volánky a boty na podpatku, tak si pomyslím něco o teplouši, nebo transce.

Idol mého toužení to není a spíše tedy nebyl kdysi dávno.

Zaregistrovala jsem, že někde v UK, nařídili školákům povinně nosit holkám i klukům kalhotový komplet. Sukně jsou pro děvčata zakázána, aby se neranily /nedráždily/ city muslimských občanů. Takže na druhou stranu se děvčatům děje příkoří, když nemohou nosit sukně.

Myslím, že některá děvčata jsou vysloveně na sukně, a v kalhotách se nemusí cítit dobře, též, když mají své dny, tak z hygienického a zdravotního hlediska je sukně vhodnější. V tom by se měly rodiče a děvčata bránit a projevit nahlas nesouhlas.

A navíc, před 14 dny jsem naopak četla, že nevím kde /snad Skotsko, nebo Irsko/ naopak nakázali chlapcům ve škole nosit sukně a zakázali kalhoty. Jsou to takové pokusy o změnu. Skotský kroj se setkává z mužské sukně, tak tam by neměl být problém, tradici stále mnozí ještě třeba dodržují /na venkově, ve svátcích, muzikanti apod./.

V obou případech myslím, že demokratické je povolit oběma pohlavím, nebo všem ostatním /prý nejsou jenom dvě/ povolit jak kalhoty, tak sukně a je tam i další možnost, nosit hábity, pláště, oviny, burky, čádory a já nevím jak to všechno nazývají. Tedy by mohli nosit všechno. Tak nevím, proč nějaké zákazy, nařízení, ať si každý nosí co, chce. Pokud ale chtějí nějaký řád, tak se musí vrátit k prověřeným tradicím a nepovolovat výjimky.

Ach jo, je to složité a nikdy se nezavděčíte všem.

Viděla jsem v Praze chlapce, který běžně nosí kostkovanou suknici, károvanou. A nepřijde mi to divné. Říkám si, je to jeho styl, líbí se mu keltská kultura.

Pokud by měl sametovou s korálkami, tak jak uvádím výše, již by se mě v hlavě rozblikal majáček, chlapče, ty nevíš co jsi. A možná právě on potřebuje pomoc, vzbouřily se mu hormony a chce být opravdu dívkou. Tedy Vaše dívčí oblékání, jestli není jenom nějaký předstupeň a vyvine se to dál ke změně pohlaví. To si musíte ujasnit sám. Nebo nám ženám závidíte? A chtěl byste o sebe pečovat - kosmetika, kadeřnictví, krásné jemné prádlo, oblečení. Ale i muži dnes mají možnost a péči ve svých salonech dostanou, včetně depilace, masáží, úprav a zvýraznění obočí, i o tom pudrování jsem slyšela.

Víte, co se říká? Noste si co chcete, hlavně abyste se líbil sám sobě a dobře se v tom cítil.

iz*
hodnocení

0x

Ne, nikdy jsem nepotkala "normálního" kluka, který by se líčil a nosil dívčí nebo dámské oblečení.

A na těch, kteří něco ze zmíněného používali nebo nosili, bylo cosi "nepatřičného" → nejistého, nespolehlivého nebo zženštilého. (Nikdy mne ničím nezaujali.)

jofa*
hodnocení

0x

Jako mužský po klukách nekoukám pouze po holkách a tam to obráceně funguje většinou z ryze praktického hlediska. A to u starších žen směšně napraných v pánských džínách. Nevím, asi dámské takové velikosti neexistují. A co se týče malování, tak zženštělé typy "chlapů" existují a tak není divu. Není to nic neobvyklého.

doplněno 10.07.18 14:12:

např. dnes postarší slovenský zpěvák.

hodnocení

0x

Proste obycejnej transvestita. Tim uz dneska nikoho neohromis.

hodnocení

0x

O tempora o mores...takovych "chlapaku a drevorubcu" dneska je hafo, takze z tebe asi nikdo na zadel nespadne...

katuska
hodnocení

0x

Já se oblékám jako žena od 18 let a beru to jako normální věc.Pokud se cítíš v dámském oblečení dobře,je to v pořádku.Nos co se ti líbí a posměváčky přehlížej,je to jen tvá věc.Na mě taky lidi koukají skrz prsty když si obuju kozačky na vysokym podpatku a kožený dlouhý kabát na kotníky jak za mnou vlaje,ještě mám velká prsa.Teplouš nejsem mám přítelkyni a jí se to líbí.Noste dámské oblečení je to příjemné ostatní si zvyknou.;)

philip
hodnocení

0x

Já nosím "dámské" oblečení úplně normálně, arciť z poněkud jiného důvodu, a není mi známo, že by to někoho pohoršovalo, nebo si toho i vůbec speciálně všimnul.

Ono když mám 167 cm a 64 kg a nohu 37-38, tak mi nic moc jiného nezbývá. Spodní prádlo problém není, stejně tak třička a košile, ale ten zbytek už je horší. Mám i nějakou pánskou mikinu,S-ko, ale to je minimum,ono není S-ko, jako S-ko. No ale k věci:

v dnešní době jsou ženské sufražetky, takže běžně nosí "pánské" polobotky, kalhoty, mikiny, košile, polokošile. Tomu se přizpůsobuje i módní průmysl, takže rozdíl mezi pánskou a dámskou versí kalhot je často jenom v délce zipu, dneska už je často knoflík na stejné straně. Sláva na výsostech Bohu za to! Jako nebýt toho, tak žádné polobotky prakticky nemám šanci sehnat, takhle mám výběr nepřeberný.

Já mám zase kamarádku, která má 190 cm, nohu 43, ta má opačný problém. Třeba když potřebovala lodičky, tak pro ně jela někde do hodně pryč, no a kalhoty má pánské, ty dámské obleče, bez problému, dokonce je má i volnější, ale má je do velmi vysoké vody, končí jí někde nad kotníky. Tak volí pánské skinny, většinou, kde ta délka dostupná je. Rukavice má taky pánské, má výrazně větší ruku, než já.

Ale ono je rozdíl ženské oblečení a "ženský styl oblékání". Když si koupíš mikinu s kytičkama a střiženou na užší ramena a poprsí (budeš v tom vypadat jako cretine i kdybys si vzal podprdu a do ní citróny, nic ve zlém, právě skrze ta širší ramena, jak Rambo v dětském tričku), tričko s nápisem, nějakým vhodným, např. "I love him", kalhoty se třpytkama a vyšitýma kytičkama, a do toho si napudruješ třídenní strniště, no tak co asi tak můžeš očekávat?

Taky jsi nenapsal nic o tom, jestli si někdo vůbec všimne, že nejsi osoba opačného pohlaví, jako.Jestli jsi světlý typ něžných rysů,kterému vousy téměř nerostou, no tak jak to má kdo poznat? Že je vepředu plocho, tím jsou i holky stiženy, no a krátké vlasy sufražetky taky nosí, a takových detailů, jako jsou mírně širší ramena a užší pánev, i tím některé holky trpí.

Snažím se spíš naznačit, že mezi oběma pohlavími jsou určité fysiologické rozdíly, no a těm je někdy to oblečení přizpůsobeno, a když je použito opačně, vypadá blbě prostě proto, že je použito opačně. Ale pokud Tobě nebude vadit vypadat blbě ... Konec konců, lidi chodí blbě oblečení úplně normálně.

culdabulda1*
hodnocení

0x

no - v minulém století byli ještě v módě chlapi - dnes se holt do módy dostali genderoví babochlapi a gayové ... co s tím naděláš? - musíme si počkat na to obohacení, aby se svět dostal zase "do normálu" ! :-P

24.04.20 02:14

*palec*

qqq
hodnocení

0x

Taková móda na chlapech se mi nelíbí. Chtěla bych se tázajícího se zeptat, jestli by se mu líbila žena v pánských slipech nebo pánském oděvu, kde by zapadly všechny její ženské vnady, křivky a něžnost.

kralovi*
hodnocení

0x
Jsem zena, asi o dost mladsi nez vetsina zen tady na poradne, a takovy styl oblekani u muzu se mi libi. At si kazdy rika, kdo chce, co chce, mne to pripada velice atraktivni, krasne. Model zarostleho urostleho muzneho muze se mi nelibi. No, bohuzel, vetsina lidi to dnes bere jako neco spatneho, ze muz dnes uz nevypada jako muz drive. Kasli na vsechny, kterym se tvuj styl nelibi, dulezite je, abys byl spokojeny ty.

liska5
hodnocení

0x

Ať si každej nosí, co chce, aspoň je jasné, s kým mám tu čest.

hodnocení

0x
Pak ať statistiky tvrdí že buzny, ( to není urážka, oni se tak sami titulují) představují jen asi 4% populace. Podle toho co člověk vidí, je takových "jiných" snad 10%. Dneska růžovou košilku a krajky a zítra budou vykřikovat že potřebují záchody pro třetí pohlaví aby nemuseli na ty pro obyčejné smrtelníky. Protože oni jsou přece jiní a společnost se jim musí přizpůsobit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]