Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, znáte někdo prosím ulici Bystrá v Horních Počernicích? Zajímá mě, jestli se po ní dá relativně normálně jít pěšky od Náchodské k Vlastibořské. Jestli tam je aspoň nějaký chodník či tak. Na mapě vypadá dost frekventovaná, tmavá, tak bych ráda věděla, jestli se budu plazit někde po krajnici kolem svištících aut. Potřebuji se dostat do ul. Do Čertous a autobus mi zrovna v daný čas nejede (resp. jede tak, že bych musela vyjet o hodinu dřív...)
Díky!
V ulici Bystrá není chodník, proto je výhodnější použít je část této ulice ke křižovatce s ulicí F.V.Veselého a po ní na ulici Paceřická. Na obou těchto komunikacích chodníky jsou.
Dobrý den, Bett. Mně to nakonec časově vycházelo tak, že jsem jezdila autobusem až na Vlastibořskou a odtamtud po chodníku. Nazpátek taktéž, resp. párkrát jsem využila příznivého pracovního prostředí a vypařila se o 5 minut dříve a stihla zase Vlastibořskou ale tamější pracovníci chodili po Bystré, jeslti jim to vadilo, už si nepamatuji. Šla jsem po ní párkrát, ve skutečnosti mi to vůbec nepřišlo tak dlouhé jako na mapě, takže v pohodě. Ale je fakt, že přejít tam někdy byl problém a sluchátka jsem nachávala v kapse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.