Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po prohrané sázce musím přejít bos Václavák

Od: michal1001 odpovědí: 36 změna:

Ahoj, prohrál jsem sázku s kamarádkou a jako trest mám za úkol přejít celý Václavák bos, samozřejmě ve dne před lidmi. Vím, že to dneska asi není nic tak strašného, ale já bohužel patřím k lidem, kteří se neumí "odvázat", takže se toho docela bojím.

Co myslíte, mám se z toho nějak vymluvit, nebo do toho jít?

Díky za rady.

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No to je toho.

Strasne bude, az slapnes do flusance, do zvratku, na zvykacku, do exkrementu (snad psiho), na strepy a na pouzitou injekcni jehlu. Do te doby o nic nejde a nikdo si Te ani nevsimne.

A obecne, pokud si se vsadil a prohral, mel bys sazku dodrzet a ne se vymlouvat jako backora.

hodnocení

3x

Určitě jsou i horší sázky. Bylo přesně stanoveno, že se musí jít od muzea k Můstku? Nestačilo by třeba z rohu Jindřišké ulice na roh Vodičkovy :)?

Kolemjdoucím lidem to bude úplně jedno. Pro svůj lepší pocit si ale vyberte počasí. Za horkých dnů bude osluněná dlažba (asfalt? nevím) pálit do chodidel, za deštivého počasí to může klouzat.

Zas budou po dešti čistší chodníky.

michal1001
hodnocení

No bohužel to musí být opravdu po té delší straně:(, takže mě čeká skoro kilometr...

Ale moc díky za tipy pro příjemnější průběh!

Kdyz si to das poklusem, tak to zvladnes obouma zadnima behem chvilky.

hodnocení

2x
Buďte klidný,nikdo si Vás ani nevšimne.

hodnocení

1x

Víte, kolik lidí běžne potkávám neobutých? A nikdo si jich ani nevšimne - jako že by vykřikoval nebo ukazoval prstem.

PS - Vy se běžně vymlouváte, když vám něco nejde pod nosánek?

rafn
hodnocení

1x

Pokud jde jenom o "odvázání", tak do toho, po Václaváku chodí i bosochodci, otužilci a tak... Radím ale jít částí středem, okolo laviček, ten je skoro jako park, čistší. zpravy.idnes.cz/...

hodnocení

1x

Nikdo si Tě ani nevšímne, nedávno jsem potkala partu mladých bosých jen v trenýrkám v metru, to bylo horší.

Taky vidím často mladé v Praze, jak jdou bosi. Pozor na střepy! Zrovna dneska se mi dostal střípek do sandálů a jak to bolelo, tekla krev. A to nebyl vidět.

break
hodnocení

1x

musí to bejt v Práglu?Jsou i jiný města, kde je Václavský náměstí a maj pár metrů...

jinak chodit bos je dneska moderní...

michal1001

Ano, dobrá strategie, ale má to být opravdu od Muzea k Můstku nebo naopak, tak se nedá nic dělat...

break

buď chlap a postav se k tomu čelem.Že to nebude příjemný je logický, páč prohraná sázka...co by musela plnit ona?...

michal1001
hodnocení

No je to moje chyba, že se se svojí povahou vsázím, a za chybu holt trest. Tak jakmile bude vhodné počasí, sundám boty a jdu do toho*palec*, za pár minut to mám za sebou...

hodnocení

1x

Jděte do toho. V každém případě vás to něco naučí. Buď odvázat se a nebo se nesázet :-D.

Já takhle "musel" vybírat odpadkový koš v metru na Muzeu za plného provozu. A taky jsem to dal. Přítelkyně šla ráno do práce, mokré schody sjela po zadku a rozbila si v batohu láhev s vínem. Z batohu vyndala "všechno" a střepy se zbytky lahodného, leč zákeřného moku vysypala / vylila rovnou do koše u paty schodů. Po příchodu do práce postrádala svazek asi dvaceti klíčů (bezpečnostních a firemních k tomu). Doma je neměla a tak jsme v brzký podvečer "bufetili" před zraky Pražanů i zahraničních turistů. Klíče se našly až na dně do dvou třetin zaplněného koše, samozřejmě mezi střepy, takže se to neobešlo bez drobných poranění. AIDS ani žloutenku jsem ale nechytil a se slečnou se pár měsíců nato rozešel.

hodnocení

1x

Nevidím na tom vůbec nic špatného. Někdy v 60. letech začala nějaká zahraniční zpěvačka zpívat bosky a velká část děvčat se začala chovat, jako ona. V létě bosky po městě, šaty, kabelku, ale boty žádné.

Dávejte hlavně pozor, ať nerošlápnete něco co Vám bude nepříjemné. Na ulicích bývá leccos. Jinak nevidím problém. Nepíchá to jako po štěrku, nebo v lese po větvičkách. Potom si důkladně umýt nohy. ;)

Vracím se pro vzpomínku do minulého století. Jeden známý se vsadil, prohrál a musel: běžet úplně nahý po kraji silnice do táhlého kopce nad vesnici. Silnice 1. třídy. Bylo to v létě, což bylo dobré. Natáhl kulicha a černé brýle a vyrazil. Ale do kopce to šlo pomalu. Ze všech aut, která jej potkávala, čučeli řidiči i celé posádky, prý jen čirou náhodou se nic nestalo. Kdepak vidět urostlého chlapa jak ho pámbu stvořil - a to za hluboké totality. *smich*

Kdybyste se vsadil o něco podobného, bylo by Vám na tom Václaváku víc ouvej, než jenom jít bosky. Jaga.

*palec* a klobouk dolů jak jste to pěkně diplomaticky napsala!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pořiďte si fotku Václaváku, před kamarádem ji položte na zem a přejděte přes ní bosou nohou - prohraná sázka bude se ctí splněna a kamarád nemůže říci ani popel. Zdravím!

doplněno 09.07.18 18:13:

lego - máte pravdu (přehlédl jsem určení pohlaví v otázce) . Takže, jde o kamarádku.

Kamarad to sezere ale co kamaradka?

michal1001
hodnocení

Dobrý nápad, ale to bych fakt asi "neukecal":).

hodnocení

0x

Vezměte si dlouhé a široké kalhoty - bosé nohy pod nimi nemusejí být ani vidět (když se ostýcháte). Jinak já na tom nic hrozného nevidím. :)

michal1001

Děkuji za dobrý tip! V dlouhých kalhotách se myslím budu cítit o něco jistější...

hodnocení

0x

Pochopil bych že dnešní člověk bude mít obavy jít bos někde v kempu po písku nebo po kamenivu atd,ale po vydlážděném,vybetonovaném a vyasfaltovaném Václaváku?!

hodnocení

0x

Nevidím v tom žádný problém - snad jen eventuální nečistota. Ale ty nohy si pak umeješ :)

hodnocení

0x
Buď rád že nemusíš jít bosky do Vídně do služby jak to lidi běžně chodili ještě před první světovou :)

pythonissa
hodnocení

0x

Presne, nikdo si Te ani nevsimne. :] Jenom koukej pod nohy. :]

zxcvb
hodnocení

Myslím, že je to splnitelný úkol, i když se stydíš. Potkáš sice hodně lidí, ale jsi naprosto anonymní. Někde na vesnici, kde tě všichni znají, by to bylo o dost horší... Stejně musíš koukat na zem, abys nešlápl na nic ostrého, a ne po lidech. Buď suverénní, teď v těch vedrech ti to třeba nakonec přijde i příjemné, projít se bos;)...

Na vsi bych to neresil ani omylem, i kdyz mne vsichni znaji:)

Po dědině chodím normálně bosky (a nejsem sama). :-D

iz*

@Michal1001 = @Zxcvb, tolik lidí se snažilo Vám to nějak usnadnit a Vy jste si z nich zatím jenom "střílel"... ))–:

Seděl jsem takhle v jedné hospůdce kdesi v Komárno / Komárom v tričku "Kde Ti poradí" a náhle mi slečna od jednoho kamaráda, o které jsem si myslel, že je pěkná kráva, povídá : " Jé poradna, tam o znám, Když se nudím , napíšu tam nějaký debilní dotaz a pak se bavím, když je tam všecky rozhádám".

Nemýlil jsem se. Je to kráva.

Holt i tak se lidi na internetu baví.

xy
hodnocení

0x

V takové Praze jíti bos je asi úplně normální. Kdybych takového viděla na Václaváku, tak se nad tím ani nepozastavím.

hodnocení

0x

Tak ten Václavák bos přejdi a nevymýšlej nesmysly. Stejně si tě nikdo ani nevšimne.

etana*
hodnocení

0x

přes zaflusaný Václavák bosky, no, to ti nezávidím. To snad by bylo lepší se projít po žhavém uhlí.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a co je na tom? - klidně ho přejdu i bez sázky a to jsem stará !

lee*
hodnocení

0x
Nikdo koukat nebude, dnes je chození bosky v módě a zdravé. Spíš koukejte pod nohy ať neslapnete do něčeho ošklivého nebo nebezpečného. Jestli Vás to uklidní tak já už po Václaváku bosa šla. Vylezla jsem z metra a strašně lilo. Měla jsem pantofle a šíleně mi v nich klouzala noha. Tak jsem je zula a do Opletalky to vzala bosa. Bosa chodím ráda, hlavně tedy u nás na vsi kde žádný velký bordel není ale třeba taky na dovce. Loni jsem ji skoro celou přežila bosa, je fakt že když lezu bosa z auta a jdu bosa do obchodu tak občas někdo čumí :) Třeba ráda bosa řídím akorát mám pak strašně špinavé paty. Dejte si pozor na teplotu dláždění, znám paní co si takhle v létě sundala boty a radostné šla po asfaltu... A večer měla na nenavyklych chodidlech puchýře od spálení. Takže ráno, večer nebo až bude chladněji. Vzdávat sázku, natož takovouhle, je srabactvi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]