Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prohrál jsem sázku s kamarádkou a jako trest mám za úkol přejít celý Václavák bos, samozřejmě ve dne před lidmi. Vím, že to dneska asi není nic tak strašného, ale já bohužel patřím k lidem, kteří se neumí "odvázat", takže se toho docela bojím.
Co myslíte, mám se z toho nějak vymluvit, nebo do toho jít?
Díky za rady.
No to je toho.
Strasne bude, az slapnes do flusance, do zvratku, na zvykacku, do exkrementu (snad psiho), na strepy a na pouzitou injekcni jehlu. Do te doby o nic nejde a nikdo si Te ani nevsimne.
A obecne, pokud si se vsadil a prohral, mel bys sazku dodrzet a ne se vymlouvat jako backora.
Určitě jsou i horší sázky. Bylo přesně stanoveno, že se musí jít od muzea k Můstku? Nestačilo by třeba z rohu Jindřišké ulice na roh Vodičkovy ?
Kolemjdoucím lidem to bude úplně jedno. Pro svůj lepší pocit si ale vyberte počasí. Za horkých dnů bude osluněná dlažba (asfalt? nevím) pálit do chodidel, za deštivého počasí to může klouzat.
Pokud jde jenom o "odvázání", tak do toho, po Václaváku chodí i bosochodci, otužilci a tak... Radím ale jít částí středem, okolo laviček, ten je skoro jako park, čistší. zpravy.idnes.cz/...
Nikdo si Tě ani nevšímne, nedávno jsem potkala partu mladých bosých jen v trenýrkám v metru, to bylo horší.
musí to bejt v Práglu?Jsou i jiný města, kde je Václavský náměstí a maj pár metrů...
jinak chodit bos je dneska moderní...
Ano, dobrá strategie, ale má to být opravdu od Muzea k Můstku nebo naopak, tak se nedá nic dělat...
buď chlap a postav se k tomu čelem.Že to nebude příjemný je logický, páč prohraná sázka...co by musela plnit ona?...
Jděte do toho. V každém případě vás to něco naučí. Buď odvázat se a nebo se nesázet .
Já takhle "musel" vybírat odpadkový koš v metru na Muzeu za plného provozu. A taky jsem to dal. Přítelkyně šla ráno do práce, mokré schody sjela po zadku a rozbila si v batohu láhev s vínem. Z batohu vyndala "všechno" a střepy se zbytky lahodného, leč zákeřného moku vysypala / vylila rovnou do koše u paty schodů. Po příchodu do práce postrádala svazek asi dvaceti klíčů (bezpečnostních a firemních k tomu). Doma je neměla a tak jsme v brzký podvečer "bufetili" před zraky Pražanů i zahraničních turistů. Klíče se našly až na dně do dvou třetin zaplněného koše, samozřejmě mezi střepy, takže se to neobešlo bez drobných poranění. AIDS ani žloutenku jsem ale nechytil a se slečnou se pár měsíců nato rozešel.
Nevidím na tom vůbec nic špatného. Někdy v 60. letech začala nějaká zahraniční zpěvačka zpívat bosky a velká část děvčat se začala chovat, jako ona. V létě bosky po městě, šaty, kabelku, ale boty žádné.
Dávejte hlavně pozor, ať nerošlápnete něco co Vám bude nepříjemné. Na ulicích bývá leccos. Jinak nevidím problém. Nepíchá to jako po štěrku, nebo v lese po větvičkách. Potom si důkladně umýt nohy.
Vracím se pro vzpomínku do minulého století. Jeden známý se vsadil, prohrál a musel: běžet úplně nahý po kraji silnice do táhlého kopce nad vesnici. Silnice 1. třídy. Bylo to v létě, což bylo dobré. Natáhl kulicha a černé brýle a vyrazil. Ale do kopce to šlo pomalu. Ze všech aut, která jej potkávala, čučeli řidiči i celé posádky, prý jen čirou náhodou se nic nestalo. Kdepak vidět urostlého chlapa jak ho pámbu stvořil - a to za hluboké totality.
Kdybyste se vsadil o něco podobného, bylo by Vám na tom Václaváku víc ouvej, než jenom jít bosky. Jaga.
Dobrý den, pořiďte si fotku Václaváku, před kamarádem ji položte na zem a přejděte přes ní bosou nohou - prohraná sázka bude se ctí splněna a kamarád nemůže říci ani popel. Zdravím!
lego - máte pravdu (přehlédl jsem určení pohlaví v otázce) . Takže, jde o kamarádku.
Myslím, že je to splnitelný úkol, i když se stydíš. Potkáš sice hodně lidí, ale jsi naprosto anonymní. Někde na vesnici, kde tě všichni znají, by to bylo o dost horší... Stejně musíš koukat na zem, abys nešlápl na nic ostrého, a ne po lidech. Buď suverénní, teď v těch vedrech ti to třeba nakonec přijde i příjemné, projít se bos...
@Michal1001 = @Zxcvb, tolik lidí se snažilo Vám to nějak usnadnit a Vy jste si z nich zatím jenom "střílel"... ))–:
Seděl jsem takhle v jedné hospůdce kdesi v Komárno / Komárom v tričku "Kde Ti poradí" a náhle mi slečna od jednoho kamaráda, o které jsem si myslel, že je pěkná kráva, povídá : " Jé poradna, tam o znám, Když se nudím , napíšu tam nějaký debilní dotaz a pak se bavím, když je tam všecky rozhádám".
Nemýlil jsem se. Je to kráva.
Holt i tak se lidi na internetu baví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.