Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asijské eshopy se značkovým zbožím

Od: eliska007 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, měla bych jednu otázku. Poradil by mi někdo jestli neznáte nějaké internetové obchody nebo eshopy s asijským značkovým zbožím? například Luis Vuitton, Gucci, Dolce a Gabbana a pod. nebo prostě nějaký obchod kde se dá takové zboží levně nakoupit? Mockrát děkuji za příspěvky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Já ještě neviděla asijské značkové zboží. Padělky koupíte na každé tržnici ale nesmí tam před vámi být policie.

doplněno 02.03.13 15:51:

To by ten prodejce musel být hodně velký magor aby napsal, že prodává padělky různých značek.

ohneta*
Čím víc pruhů, tím víc Adidas.

eliska007
hodnocení

Ano to vím, ale myslela jsem jestli existují nějaké internetové obchody a těmito ,,padělky"

martinaa*

Pochybuji, je to trestné. Zajeďte si třeba na Hatě, nebo do podobně známé tržnice s padělky.

nicozjb*
hodnocení

0x
zarazila mě věta asijské značkové zboží a pak důvod proč to kupovat? jinak třeba ve francii je trastné dokonce i nosit tyto padělky .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]