Nejste přihlášen/a.
Jde mi o to, že pracovně začínám (no jsem spíš středně pokročilá) v této oblasti a chybí mi dostatečné zaškolení a osoba, s kterou bych moha případné věci prokonzultovávat. Kdyby by měl někdo zájem, budu ráda. Můj email bunnyketka@seznam.cz
Mohu se zeptat? Vy budete sepisovat návrhy na oddlužení? Nebude to pro nějakou neziskovku? Proč se ptám? Protože tady mám hromadu klientů, kteří se vydali do rukou takovým odborníkům, jako asi budete Vy a ti jim zpackali život na minimálně pět let oddlužení a teď to po nich dáváme horko těžko do pořádku.
Jestli chcete dělat tuto práci, tak musíte absolvovat řadu školení, pročítat zákony (nejen insolvenční), prostudovat již podané návrhy atd. Určitě nemůžete"lapat" informace někde na netu a potom radit dál . Já mám několik stránek na netu, které se věnují dluhům a všemu okolo a když tam někdy čtu rady těchto odborníků, tak žasnu
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.