Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím uvažuji o prodeji obrazů, jedná se o jeden s loveckou tématikou, je signovaný a pak jeden vyšívaný-kytice. bále už jen dva za cenu rámu, je to fotka.
Prosím můžete mi někdo poradit, jakou, asi mám chtít cenu? Hlavně ten na plátně s jelenem-signovaný, kolik si za něho mohu říct? děkuji
0x
Letmo jsem se díval kolik stojí rám (záleží na velikosti), zde např.
za 300 Kč. Ale váš rám (ten úplně dole) vypadá kvalitně a je dekorovaný při velikosti 50x80cm bych nabídl cenu za rám 1200 kč. Můžete inzerovat na serveru Avízo, kde si můžete shlédnout statistiky návštěvnosti. Důležité je 1) nesmlouvat s cenou, trvat si na ceně. Objevují se tam vyžírkové co žadoní o slevu, každý by chtěl slevu, ale stůjte si za svou cenou. Jinak se necháte zbytečně obrat. 2) pokud se vám nepovede prodat ani po 3 měsících slevíte o několik stovek. Ale jde o to jestli zájem byl nebo nebyl. Pokud byl, slevíte jen o stovku nebo dvě. Pokud nebyl, slevíte o 3 stovky.
Cenu obrazu nehodnotím, záleží kdo ho maloval. Krajinky a květiny nemají moc velkou hodnotu. Cenu obrazu zvyšuje fakt, jde-li o olejomalmu a jde-li plátno, což se zdá být váš případ. Pak jde o to jestli autor byl známý. Zkuste si najít něco o autorovi na internetu, jestli je dohledatelný a má nějaké recenze. Některé obrazy by se dali prodat jen v určitém místě nebo jen někomu kdo má příbuzenský vztah k autorovy... Pokud se toho chcete na rychlo zbavit a je vám fuk, že proděláte, prodejte jen rám v ceně za 500, ale bez dalších slev. Ty ostatní rámy prodejte za 200 kč/ks.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.