Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akce Hyundai

Od: delina® odpovědí: 26 změna:

Slevová akce na nákup vozů Hyunday s odečtením 1000,- Kč za každý rok vlastnictví řidičáku- kde je nějaký háček? Je možné, aby auto za 199 000 stálo pro sedmdesátníka, který má od 20 řidičák a ještě třeba 10 let vlastní staré Hyundai stálo po slevě cca 130 000 Kč bez jakohokoliv háčku?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
precetl jste si uplne podminky akce?
hodnocení

Ano a nic jsem nenašla. Jde o to, zda není něco mezi řádky nebo pak až ústně. Jen nechápu tu obrovskou slevu.

mot
no kolik sedmdesatniku si bude kupovat novy auto a u ostatnich tech par desitek tisic sleva z cenikovek neni takova bomba...

hodnocení

Tak s tím se dá docela taktizovat. Syn si koupí na babičku, které je 85 let a stejně má ještě řidičák, jak to dnes bývá atd. nikdo to nekontroluje.To přece není žádný problém.Spíš mě napadlo, jestli třeba je tam nějaký závazek, nebo leasing atd-

Jsou to určitě "skladové ležáky", ale tak hloupí u Hyundaie nebudou, aby si vnuk kupoval auto na babičku.

hodnocení

A proč by si 85 letá babička nemohla koupit auto? Řidičák má, tak co. nemusí nikomu říkat u Hyundai, že s tím bude jezdit vnuk. Musí jí auto prodat, takže není co řešit. Takže mohou být hloupí či ne, ale auto musí té osobě prodat.

mot
tak tam tu babku vezmete a pak nam reknete. ja si hjundaj kupovat nehodlam ani s takovou slevou, tam me to netrapi
hodnocení

no, odpověď trochu mimo mísu...

Ono se to bude týkat aut na leasing, ale já bych nechtěl Hyunday ani zadarmo, natož na splátky!

stanislavhulec

Než začnete nutit své předky kupovat nová auta, podívejte se prosím, kdy jim byl ŘP vydán, aby Vás nepřekvapilo, že místo očekávané slevy např. 50.000,- Kč dostanete slevu např. 4.000,-Kč dle datumu vydání ŘP.

05.07.18 23:39
hodnocení

0x
Já musel *smich*

to mi pripomnelo

youtu.be/...

Aha - tak to jo - před takovými sofistikovanými argumenty se musím jedině sklonit a už nikdy si Hyundai nekoupit ! Když už auto, tak jedině Oktáfku f tédeíčku a na hlíně, neb táhne vocpodu... Holt jak už říkal major Terazky : Na všetko nám treba odborníkov !

danys*
hodnocení

0x
Cena hotově např. 200k, na splátky 160k, to že předplatite 80k a víc vám nikdo moc říkat nebude.
Ale vemte babku nebo dědka a běžte rychle pro hjundé,když to je tak výhodný :-D

vilik*
hodnocení

0x
Já na to koukal.
Hyunday i20 verze the best of family v úplném základu, bez příplatkové barvy, stála v únoru tohoto roku 255 tisíc, dnes v červenci 285 tisíc. V únoru navíc byla možnost odečtu další slevy 30 tisíc z ceny nového vozu za to, když jste jim váš prodali starý vůz.
To jen na okraj, kde je ta úžasná sleva tisícovka za každý rok, kdy vlastníte řidičák.
Za tyto nebo podobné peníze je na výběr víc možností, takže nebýt zaslepen vidinou úžasné slevy a trochu přemýšlet je určitě na místě.

pet*
hodnocení

0x
Nikdo nedostane slevu víc jak 10 tisíc za řidičák. Kdo si myslí že dostane víc, tak je jitrnice.
evzendvorak

A je to tady! Od dnešní půlnoci v čundaj změnili podmínky. Se vším všudy maximálně 45000,- Nechť se jdou bodnout!

...Opět zvítězí soused z M.Boleslavi.

hodnocení

0x

Je otázka co je dobou vlastnictví řidičáku- toho prvního růžového skládacího s kartičkou na štípání či malování trstné tečky - u mne od 15 roků, nebo toho stávajícího, který vytáhnu z kapsy- ale ten je např 5 roků starý

Ono by stačilo, kdybyste si ten nový řidičák pořádně prohlédl, pak byste měl jasno.

hodnocení

0x

Klidně i omyvatelný růžový řidičák - možná i ten předchozí v modrém plátně - ten platil někdy do roku 1963-4.

hyundai.cz/... - Pravidla akce

Koupě vozidla se řídí standardními obchodními podmínkami příslušného Dealera, pro prodej vozidel značky Hyundai na území České republiky. Každý z Dealerů po celou Dobu konání Akce poskytne kupujícím na vybrané modely vozidel cenové zvýhodnění (tzv. Hyundai odměňuje české řidiče) v podobě slevy z konečné kupní ceny vozidla, tj. včetně příslušenství objednaného nad rámec základní ceníkové výbavy, a to u modelů Hyundai i10, i20, ix20, i30 kombi, i30 Fastback, i40, Kona, Tucson dle následujícího schématu:
(a) za každých úplných po sobě jdoucích dvanáct kalendářních měsíců, kdy je kupující držitelem řidičského oprávnění skupiny B (nebo jeho ekvivalentu) – sleva 1.000 Kč včetně DPH, přičemž horní hranice celkové slevy není stanovena;
(b) za každých úplných po sobě jdoucích dvanáct kalendářních měsíců, kdy je kupující vlastníkem jednoho z vozidel značky Hyundai – sleva 1.000 Kč včetně DPH, přičemž horní hranice celkové slevy není stanovena; kupující může pro tento účel uplatnit pouze jedno aktuálně vlastněné vozidlo značky Hyundai, nelze tedy uplatnit případné další vlastněné vozidlo značky Hyundai, ani vozidlo značky Hyundai, které kupující vlastnil v minulosti.
2.3 Pro získání slevy podle článku 2.2(a) je kupující povinen prokázat splnění podmínky předložením svého platného řidičského průkazu.
2.4 Pro získání slevy podle článku 2.2(b) je kupující povinen prokázat splnění podmínky předložením platného technického průkazu, případně jiného dokladu věrohodně prokazujícího délku a aktuálnost vlastnictví vozidla značky Hyundai.

dvorak*

A je to tady! Od dnešní půlnoci v čundaj změnili podmínky. Se vším všudy maximálně 45000,- Nechť se jdou bodnout!

...Opět zvítězí soused z M.Boleslavi...

mot
ted dava vyssi slevy?

rekup
hodnocení

0x

Byl jsem u prodejce a na rovinu se zeptal co by stála mého otce i10 která je v akci za 200000,-. Řidičák má 53 let. Sálodlooouhá odpověď a kecy o splátkách, pojištění, ceně na leasing, kvalitě vozu a kdoví čem. Auto za 150000,- ani náhodou. Možná 180000,- na leasing, ale to už jsem se odporoučel a litoval promrhaného času. Navíc od 13,7, mění během akce hyundai ceník. Směrem nahoru. Rekup

hodnocení

Pak mě napadá jediné. Klamavá reklama. A nikomu se nic nestane...

@delina - Co vám brání si postěžovat na příslušných místech - třeba by se někomu něco stalo?

evzendvorak
hodnocení

0x

...Opět zvítězí soused z M.Boleslavi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]