Nejste přihlášen/a.
Já mám v oblibě voňavé např. Adžika, Garam masala...
Určitě pro kuchařinky téma pro spestření i osvětu
atramo česnek není koření to jsou antibiotika:D Bylinky také ráda používám
já nedám dopustit na bylinky, bazalka na saláty, libeček na grilování, třeba pstruh naplněný cibulí, libečkem, lehce osolen a nakmínován, nemá chybu na grilu, i v troubě na másle. Jinak používám, dost oregano, na špagety, na saláty. Pak grilovací bez soli, a mám ráda směs Divočina, ale jedině od Vitany. Když se přidá do guláše, tak to má chuť, jak z divočáka...a česnek sice není koření, ale dávám krom slad. věcí snad skoro do všeho...
Malvinko, adžiku mám taky moc ráda, třeba i do guláše, má jen tu chybu, že je tak voňavá, že "navoní" celý barák. Skvělé koření je směs "Rýže" od Vitany, hodí se na veškeré minutky a v létě i k naložení masa na grilování. Bylinky také miluji, mojí královnou je bazalka, zvláště čerstvá v létě z truhlíku (už aby to bylo). Z dovolené jsem si přivezla směs bylinek "Dalmatinsky mix" - neuvěřitelně příjemné koření! A poslední dobou jsem objevila čerstvý zázvorový kořen, tak dělám "pokusy" kam všude ho mohu použít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.