Já bych si nepřál v páté třídě nic. Je to tvé vysvědčení a měla by to být tvá radost. Neučíš se pro známky pro rodiče, ale proto abys něco uměl a mohl mít z toho dobrý pocit.
Za dobré vysvědčení si zasloužíš zmrzlinový pohár, nebo knížku kterou bys rád chtěl. Ale něco velkého, hodnotného...s tím počkej až úspěšně školu dokončíš.
Já jsem vždycky za dobré vysvědčení byla pozvaná do cukrárny a totéž jsem aplikovala u svých dětí. S žádnými velkými dary nesouhlasím. Velký dar až za maturitu a promoci.
A to vysvědčení je z první třídy ZŠ nebo maturitní? To je totiž obrovský rozdíl ve věku a v tvých možných přáních.
doplněno 03.07.18 11:32:
Mít dobré výsledky ve škole je v podstatě tvá povinnost. Takže bych se vyhnul extrémům a chtěl bych třeba dobrou večeři v restauraci, pokud ti schází něco z elektroniky, dalo by se zkusit i to, a nebo nějaký pěkný jednodenní výlet. Ovšem nevím, jaké zrovna ty máš priority, takže se s mými návrhy nemusím trefit
NIC. To je tvá výplata za celý rok práce ! Tvým rodičům také kupuješ dárky,když přinesou výplatu? Ne,viď? To oni spíše kupují tobě. Dárky dostáváš zcela jistě celý rok,o tom žádná.
instalater*
Děti by se měly za vysvědčení odměňovat a zavedl bych to samé , jak jsme to měli na vojně. Pochvala před nastoupeným kolektivem a nebo fotka před rozvinutou bojovou zástavou - to byla největší pocta.
U nás se dárky za celoroční snahu dávají, vnučka 2 třída si vybrala stáj + koně(hračka) a novou aktovku, ta malá je v MŠ a aby ji to nebylo líto dostala koloběžku, dávat koloběžku, po které toužila na Vánoce mi přišlo hloupé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.