Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímá mě váš názor na marihuanu. Jak v podobě jointů tak i jako masti. Prosim, rozepiště se :D. Třeba co si o tom myslíme, po zdravotní stránce, mentální apod. a nějaké zkušenosti?
Mám názory hned dva.
Mladí a zdraví jsou huliči a drogově závislí, znám dost takových co od mařky šli hned na perník a dokonce i na háčko a jsou z nich mentální mrtvoly.
Nemocní co jim marjánka pomáhá, prostě vyčerpali možnosti našeho předraženého zdravotnictví a našli si bylinu co jim pomáhá. K těm patřím a často říkám, že jsem neměla hltat hrstě léků za drahé peníze které stejně nepomáhaly ale měla jsem se nebát a začít s tou drogou už dávno jelikož od té doby nevím co jsou spasma křeče, nevím co je nespat a jsem úžasně klidný člověk. Masti z lékárny jsou k ničemu, ty domácí s kvalitního konopí jsou super, rovněž tak např. fénixovy slzy. Ale vždycky jen malé množství a fakt jen pro pomoc na nemoc a ne na zhulení se a nebo válení se v tranzu
Na stredni a na vejsce jsme byli asi to, co Lidus oznacuje jako hulici. Hulili sme furt a vsude. Nasledky to na nas nezanechalo. Ani fyzicke, ani psychicke. Trosky ani zavisle fetky se z nas take nestaly. O tom podle mne rozhoduji jine veci nez to, jestli kouris travu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.