Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost příručního zavazadla

Od: miguel* odpovědí: 1 změna:
Zdravím, mám jednu otázku. V červenci nejspíše poletím pryč a nechci platit za zavazadlo do zavazadlového prostoru. Mám tedy jen příruční, jehož rozměry musí být 55x40x23. Mám ale jen tašku přes rameno a chtěl bych vědět, jestli ji můžu použít, když je dlouhá 46 cm a široká asi 30. Jelikož to není kufr, jsem zmatený, jestli se ta výška 55 cm může brát i jako délka té tašky. Abych pak na odbavení nezjistil, že se to tam vlastně ani nevleze. Letím poprvé za život. Nevíte někdo?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou uvedeny tři maximální rozměry. Bez ohledu na to, jestli je příruční zavazadlo s ohledem na držadlo vysoké a úzké, nebo nízké a široké. Důležitý je i třetí rozměr, hloubka. Prostě největší ze tří rozměrů může být maximálně 55 cm, prostřední rozměr maximálně 40 cm, třetí rozměr u tašky přes rameno zřejmě ovlivní, co v měkké tašce bude. Naplnit jen do "hloubky"23 cm.

Pár informací o příručních zavazadlech:

cestujlevne.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]