Nejste přihlášen/a.
Mel jsem stejne priznaky a pomohl mi Oilatum gel farmaceutika.info/...
Ale kde to koupite to nevim, koukam ze je to snad vyprodane ci co. Mozna existuje alternativa.
Mel jsem presne tento:
Jeste doplnim, ze v mem pripade to bylo asi z vody v byte, kde jsme bydleli asi dva roky. Zacalo mi to cca pul roku po nastehovani. Ale jakmile jsme se pak prestehovali na novou adresu, uplne to zmizelo.
Skočte s ní na alergologii. To může být alergie. Těch alergií je hrozná spousta, možná to je něco takového. Třeba alergie na roztoče? Tipuje jen z toho, že to má na nohách.
Manželku léčili na atopický ekzém, až po dvou dětech zjistili, že je alergická na plísně. Má to samé, suchou pleť, musí si ji stále promasťovat, zatím se nejlíp osvědčila obyčejná toaletní vazelína, teď poslední dva měsíce zkouší docela s úspěchem mast Konopka. Na jaře a na podzim, když je ve vzduchu těch plísní hodně potom musí mazat někdy silnější masti, nebo brát prášky na alergie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.