Ale byl jsem před lety v Itálii se svou 16 letou dcerou /blondýnou/ a spali jsme na pláži v písku. V noci přišla nějaká omladina udělali si nedaleko oheň a řvali a chlastali...měl jsem hrůzu z toho, kdyby nás objevili. Víckrát bych tak neriskoval.
Zamlada jsem takhle během pěti dnů projel Rakousko, kolem Dunaje z Passau do Bratislavy. Chce to mít se spaním pod širákem trochu zkušenost a cit pro to, najít si místo, kde nebudeš rušený. A mít plán B (kemp, hotel...) pro případ, že vás to už přestane bavit
Jeden večer na pláži na Krétě s vínkem mám v paměti dodnes. Kromě nádhery o žádném dalším "nebezpečí" nevím. Kdyby nocování bylo zakázané, přijde vás někdo upozornit. Ale radím předem si vytipovat místa, nespoléhat, že to tam Nějak půjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.