Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit pihy na břiše?

Od: ondrejkw* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, od malička mám pár větších pih na břiše a vždycky mě to tam vadilo. Takže už je vám jasný na co se vlastně ptám. Jak se dá zbavit pih? Jít na kožní? Jak to vlastně probíhá a kolik to bude asi tak stát?

Díky :)

Jak se zbavit pihy na břiše?
Jak se zbavit pihy na břiše? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Jděte ke kožní lékařce, ta vám napíše žádanku na chirurgii, kde vám znaménka odstraní. Většinou je to zdarma.

hodnocení

0x

Odkud jste, v Praze bych vám ploradila kožní, kde to udělají zdarma. Jen to enchte na podzim, nedoporučuje se po odstarnění min. měsíc chodit na slunce. Nebolí to, už jsem to absolvovala víckrát. Záleží na tom, zda se to jen seškrábne nebo musí vyříznout,.

ondrejkw*
hodnocení

Díky moc, jsem sice z Ústeckýho kraje, ale klidně bych do Prahy přijel :)

tornado*
hodnocení

0x

Zdarma, vážně? Já za to tedy musel platit (odstanění laserem - bez jizev). Kde to dělají zadarmo? Díky

eulalie*

No pokud jste se nechal řezat laserem, tak se nedivím, že jste za to platil. Při řezání skalpelem to bývá často zadarmo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]