Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je první den na střední?

Od: ol odpovědí: 4 změna:
Celkem mám stres a zároveň se těším xD Tak mě napadlo se zeptat, jaký byl váš první den na střední? Jen u mě to bude horší, protože ve třídě budu jediná holka a jak se znám, tak mi bude dělat pěknej problém oslovit nějakého kluka...:D Si vždycky totiž říkám, abych někoho neotravovala a hlavně aby to nedopadlo tak, abych se nakonec nebavila s nikým...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, první den na SŠ nebyl nic moc. Přišel jsem později, tak jsem si musel sednout vedle holky, protože jinde už nebylo místo - styděl jsem se, ale ona víc (později jsem zjistil, že to bylo fajn, i když nebyla moc hezká, ale byla s ní legrace). No, potom přišel člověk, který říkal, že bude náš třídní (a byl), probral nějaké organizační záležitosti a naše jména, po něm přišla předsedkyně SSM a všem bez ptaní rozdala přihlášky (s tím, že si je druhý den vyzvedne - nepodepsal pouze jeden), pak bylo uvítací pupendo od chlapců z vyšších ročníků - a to bylo asi vše. Jinak, nervózní byl každý, ale hrůza to nebyla. Jako jediné děvče ve třídě se Vy budete mít báječně, tak se toho neobávejte (i chlapci jsou lidé a lze komunikovat normálně). Zdravím!

marf*

Varuji také před pozdním příchodem, zbyla na mne druhá lavice u dveří s takovým šídlem, otřásala se po 4 roky lavice a byla tam v zimě tma. První den je jenom seznamování - zvykání na vykání*placni*.

iz*
hodnocení

1x

Krátký a zvídavý. (–:

24.06.18 19:04
hodnocení

0x
Jaký je první den na střední?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]