Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, první den na SŠ nebyl nic moc. Přišel jsem později, tak jsem si musel sednout vedle holky, protože jinde už nebylo místo - styděl jsem se, ale ona víc (později jsem zjistil, že to bylo fajn, i když nebyla moc hezká, ale byla s ní legrace). No, potom přišel člověk, který říkal, že bude náš třídní (a byl), probral nějaké organizační záležitosti a naše jména, po něm přišla předsedkyně SSM a všem bez ptaní rozdala přihlášky (s tím, že si je druhý den vyzvedne - nepodepsal pouze jeden), pak bylo uvítací pupendo od chlapců z vyšších ročníků - a to bylo asi vše. Jinak, nervózní byl každý, ale hrůza to nebyla. Jako jediné děvče ve třídě se Vy budete mít báječně, tak se toho neobávejte (i chlapci jsou lidé a lze komunikovat normálně). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.