Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
minulý týždeň sme boli na dovolenke na výletnej lodi a padlo my tam do oka jedno dievča a proste vždy keď som ju uvidel nemohol som s nej spustiť zrak (Asi láska na prvý pohľad). Avšak na pár vymenených krátkych pohľadov (neviem či s jej strany niečo znamenali) som sa nezmohol na nič iné lebo som čo sa týka tohto celkom hanblivý . Sú tu ešte ale aj ďalšie problémy - bola tam s nejakým asi priateľom (najprv som myslel že je to jej brat a navyše aspoň mne prišiel ako taký nagélovaný narcis, proste niekdy mi to pripadalo, že ju má na háku) aj s jeho rodičmi, takže na jednej strane som jej nechcel spôsobiť problémy. Za druhé je z Maďarska, čiže bola by tu určitá rečová bariéra a keďž som s ňou neprehovoril ani slovo tak neviem či by sme sa vedeli baviť aspoň po anglicky a či by sme si rozumeli celkovo ako ľudia.
Myslel som si, že keď prídem domov z dovolenky, tak ju pozvoľna vypustím z hlavy, avšak ja blbec hneď ako sme prišli domov o 3-tej ráno aj napriek celodennému výletu v meste a 10 hod šoférovaina som zapol komp a len so znalosťou jej tváre (ani jej meno som nevedel) som sa po troch dňoch hľadania na FB, instgrame atď. dopracoval k jej profilu a zistil potrebné informácie, dokonca aj vek- má 22 (ja 24). Možno vypadám ako nejaký stalker ale takéto dačo som robil prvý raz lebo proste ju mám stále v hlave a myslím na ňu. Normálne ma pobláznila.
Ja som dospel k tomuto:
1. Spraviť si výlet do Maďarska a nejako ju osloviť osobne (viem kde pracuje nie kde býva), myslím však že to je asi nevhodné a pre ňu by to bolo možno prekvapivé alebo nepríjemné ak by si ma náhodou nepamätala. A na vyše by som vyzeral ako taký Stalker, čo je už aj na hranici zákona.
2.Napísať jej na FB správu s vysvetlením mojej situácie a počkať na jej reakciu, aby som zistil či má význam s ňou niečo riešiť alebo na ňu proste budem musieť zabudnúť.
Zatial som na tom tak, že za celý týždeň som nepozrel poriadne po dievčati na ulici ako normálny chlap, lebo stále myslí na túto z lode.
Rád by som chcel vedieť aj vaše rady ako ju mám osloviť a či vôbec niečo riešiť.
Ďakujem.
Sice si myslím, že je to opravdu velmi krkolomná záležitost a to, že dopadne k vaší spokojenosti ne skoro nulová. I kdyby jste jí sehnal naživo, jak byste se s ní bavil? přece když s nekým chci chodit, záleží i na drobných slovních nyancích a tak pokud nehovoříte stejným jazykem, je to dost obtížné. Ale pokud vás to tedy nepustí ani po dalším čase, nejjednodušší by byl ten facebook, tím se asi nedá nic zkazit. Uvidíte, zda si vás ona alespoň všimla. Možná ani neví, že jste tam byl a vy se s tím zabýváte.
Myslím, že najvhodnejšie okamihy na nejakú komunikáciu boli na tej lodi na príklad v nočnom bare (raz tam sedela bez toho svojho avšak nie sama) alebo jej asi praiteľ hral atuomaty a ona len stála a čakala nie veľmi nadšene, no kôli mojej hanblivosti som si "prosral" príležitosť a takto to skomplikoval.
Líná huba, holé neštěstí. Napsal bych, ale nic moc neočekával. Zklamání pak nebude tak velké. Na druhou stranu to může být i zajímavé dobrodružství, které může klapnou, ale taky je třeba počítat s tím, že nemusí na věčnost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.