Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peklo je zde díky podrazům

Od: gurubhagavan* odpovědí: 22 změna:

Každý to zažil mnohokrát že se setkal s podrazem, jsou dokonce lidi co se specializují na podrazy, a my jim říkáme podrazáci. Podrazit se ale mohou i podniky nebo národy, mnoho nemocí je taky podrazem, se kterým jsme nepočítali. Podrazy nejsou jenom u lidí, podívejme se na masožravé rostliny, co požírají hmyz, i to je podraz, nebo se podívejme na pavouky a klíšťata.

V rozhlase prezident republiky Antonín Zápotocký řekl měnová reforma nebude, a potom byla měnová reforma 1.6.1953, státy mezi sebou uzavírají mnoho smluv, a ty potom porušují, a tím se podrážejí. Ideologie slibují zázraky po smrti nebo po volbách, reklama slibuje zázraky po nákupu zboží nebo služby, sliby se slibují, a naivní lidé poznávají, že je podrazáci zase škodolibě podrazili. Vůbec se už nedivím tomu že vzniknul Český klub skeptiků co uděluje bludné balvany, máte taky chuť udělit někomu bludný balvan, protože je to podrazák?

*zed*

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

14x

"gurubhagavan", možná bude dobře, když každý začne u sebe...ono, když na někoho ukážeme prstem, tak tři zbývající ukazují na nás...

iz*

Slušelo by Vám to jako příkladu.

pt®

"ivzez", ale ty tři ukazují na Vás...

ben®

Já to raději vysvětlím, než bude malér. Rozumím tomu tak, že když člověk zvedne ruku a ukazovákem ukáže vpřed, tak palec je ve stejném směru (nebo pokrčený), ale prostředníček, prsteníček a malíček (tři prsty) ukazují směrem vzad - tedy, na nás (na osobu, která ukazuje). Každý si to může vyzkoušet na své ruce.

iz*

I kdepak, Pt, Vaše ukazují na Vás... (Já totiž na nikoho – většinou ani na nic – neukazuji a nad nikoho se nestavím.)

72mona3*
*hej* Peklo zde není jen kvůli trolení a nepromyšleným otázkám i dotazům, ale i kvůli naprosto zbytečným reakcím...
iz*

Že jo? Také si to myslím. (–:

Tak to dopadá, když chce někdo využít rčení, k výpadu na druhého. Skutečně ty 3 prsty ukazují na osobu, která vystrčí ukazovák kterým namíří na druhého. Ty tři prsty evidentně ukazují dovnitř dlaně a palec to celé kryje a míří mimo. Tudíž v žádném případě nemohly ty tři pověstné prsty ukazovat na Ivzes, jelikož ona toto přísloví neuvedla.

Tudíž také nějak nechápu, proč paní "pt" píše, že ty tři prsty směřují k Ivzes. *zmateny*

72mona3*
26.06.18 22:16

*smich2*

No to jsem ráda, že jsem Vás tak pobavila. Tak vidíte, někdy i zbytečné reakce jsou k něčemu dobré.

*smich* *haha* Náš tata by řekl: "To je řeč jak rozprávka." *smich2*

72mona3*
hodnocení

12x

A já si nechala zhruba před dvěma roky podrazit boty. Kdyby ne, musela bych si koupit nové. A to by mě teprv čekalo peklo. M.

iz*
hodnocení

5x

Peklo zde není kvůli podrazům, ale kvůli trolení a nepromyšleným otázkám i dotazům. Že, @Gurubhagavan?

Ještě větší peklo je jeho blog. Nakouknul jsem a vím, že to už nikdy neudělám.

Zoufalý.

jenyku, jak tě nemusím, tak za tohle bych ti dal 10 bodů*palec2*

hodnocení

4x

Největší podrazák je život sám. ;)

Peklo je zde díky podrazům
sebod*

Babčo, to je tak pravdivý *palec*

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, jen k tomu názvu otázky - peklo zde není díky podrazům, ale kvůli podrazům. Toto je hodně rozšířená chyba ve vyjadřování i velice inteligentních osob. Tedy, za předpokladu, že ty podrazy nevnímáte pozitivně, ale vnímáte je negativně. Snad uznáte, že např. věta: "Díky rakovině zemřel." nezní libozvučně a naopak věta: "Kvůli Vánocům jsem dostal hodně dárků." je zase zbytečně pesimistická. Zdravím!

liska5
hodnocení

1x

Já myslím, že tady někdo podrazil celou Evropu. A peklo může být.

Ale víc na to téma nechci diskutovat, neboť to vyčerpává.

hodnocení

1x

Peklo bude, až se teploměr bude držet stále na tropických teplotách, bude to peklo ve dne i v noci /klimatizaci nemáme/.

hodnocení

0x

Od masožravých rostlin považujete za podraz, že se živí hmyzem? *sok* A jak jste to myslel s těmi pavouky a klíšťaty? Já mám takový divný pocit, že moc nepřemýšlíte. Nemáte náhodou ten "bludný balvan" už někde v šufleti a ani o tom nevíte? Mám totiž pocit, že nějak ve svých myšlenkách tápete a bloudíte sám. ;)

culdabulda1*
hodnocení

0x

život je vůbec jeden velkej podraz už z toho důvodu, že může existovat jenom na úkor (a požráním) života jiného ! - a pavouci jsou krásní - tak nekeke... !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]