Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadná osobní váha

Od: junkers* odpovědí: 5 změna:

Pravidelně se vážím a vždy, když se mi podaří trochu zhubnout, tak se na váze vyfotografuji. Jenomže v momentě, kdy se chci vyfotit, tak mám hned o půl kg víc!

Proč?!

Váha je digitální Beuer.

Foťák mám Canon.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gurubhagavan*
hodnocení

3x

Tak dejte fotoaprát na stativ

*hledam*

instalater*
hodnocení

3x

*smich2*dobrý , pobavil jsi... Přestaň řešit váhu. Já bych podle tabulek měl na svoji váhu měřit 220 cm. Tak jsem dospěl k závěru, že nejsem tlustej, ale jsem malej a s tím nic nenadělám.

hodnocení

1x

Moje žena mi naznačovala, co chce k nadcházejícímu výročí.
Řekla: "Chci něco, co má zrychlení z 0 na 150 za 3 sekundy."
Tak jsem jí koupil osobní váhu.

Soudím, že pro opačné pohlaví to platí stejně *smich*

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, chyba je, že máte asi špatný foťák, který má kovové tělo. Vyhoďte toho těžkého "šmejda" a pořiďte si jen dětský a lehoučký foťák z plastu . Další možnost je, že si údaje z váhy nebudete fotit, ale budete si je malovat - viz rčení, že malíř je osoba, která nemá peníze na pořízení foťáku. Zdravím!

hodnocení

0x

Mel sis poridit Nikon. Pak by to bylo v cajku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]