Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nespokojenost se vzhledem blogu?

Od: gurubhagavan* odpovědí: 12 změna:

Pořád nejsem spojojen se vzhledem blogu jde to léčit?

*zed*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Kde (odkaz) ten blog máte? Léčit to samozřejmě lze. Můžete si vybrat jinou šablonu nebo si napsat vlastní.

gurubhagavan*
hodnocení

Ten blog je GVKB CZ šablon je k dispozici velmi mnoho já jsem zvolil klasiku

*ua*

hodnocení

0x

Většinou se to léčí v Ústavní ulici, na Praze 8.

gurubhagavan*
hodnocení

Tam ale není k dispozici během léčení počítač a internet jenom tam krmí nemocné léky na hlavu.

*klik*

rqgs
hodnocení

0x

Tak proč to nespojit s poradte, že, alepoň někdo tam vleze.

gurubhagavan*
hodnocení

Návštěvnost je tam vysoká díky optimalizaci a kvalitnímu obsahu, takže nepotřebuji ji zvyšovat, potřebuji rady ohledně vzhledu.

*poctar*

gurubhagavan*
hodnocení

Má zde někdo blog abych mohl porovnat?

*cert*

tenspatny*
hodnocení

0x

Zdravím,

"jde to léčit?"

Ano, odpověď máte přímo na Vašem blogu, a to pod titulkem: "Jak spáchat správně sebevraždu?" To je takový lék, který vyřeší všechno naráz.

Ale ne, to byl samozřejmě jen žert. Existují šablony, které můžete využít i na svých stránkách; můžete si napsat svou vlastní;můžete si zakoupit služby nějaké firmy a ta Vám stránky udělá přímo na míru; jestli máte nějakého kamaráda, který se v tom nějak pohybuje, požádejte o pomoc jeho. Možností je hodně.

gurubhagavan*
hodnocení

Proč bych měl kupovat chybné šablony, když je jich tisíce správných zadarmo?

*zed*

Kupovat šablonu nechceš. Tvrdíš, že jsou tisíce správných šablon zadarmo a přitom se ti nelíbí? Tak proč nepoužiješ tu správnou?

Nemáš to na světě jednoduchý, viď?

Co jsi tady zatím předvedl, to tedy je materiál. To by se Chocholoušek vyřádil.

gurubhagavan*

Jsem jenom takový jaký jsem, takový je život, lepšé to už nebude!

*zed*

hodnocení

0x

Jestli se chcete léčit, tak navštivte psychologa, případně psychiatra, podle toho jak vážné máte problémy. Mohlo by se jednat například o obsedantně kompulzivní poruchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]