Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázení. jak se vyznat v kurzech?

Od: indigo odpovědí: 11 změna:

Zdravím, chtěl bych zkusit sázení na internetu ale moc nevím jak se mám vyznat v kurzech. Vím, že 1 je vítězství domácíh 2 je vítězství hostů a X remíza.

Ale co znamená například 1X; 12?

A viděl jsem na sazkabet.cz že je možné vsadit např. za 1. poločas padne 2,5 gólu. Jak mám chápat to, že může padnou 2 a půl gólu? :)

Předem děkuju za vysvětlení ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U těch 2,5 je vždycky +(plus) nebo -(mínus), to znamená méně nebo více než těch 2,5(nebo taky 1,5 nebo taky 3,5) gólů.

1X znamená o trochu větší kurs než při 10 ale znamená to vlastně to samý, neprohra domácích.

Sázka 12 znamená bez remízy.

hodnocení

0x

ano 1-vyhra domacich , 2vyhra hostu , X - remiza , 1X - domaci neprohrajou , X2 - hoste neprohrajou , 12 - nebude remiza. Proto tam jsou nizsi kurzy , protoze je to dvojtip :)

Jinak na goly je 2,5 + padne vice nez 3 branky , 2,5- padnou 2 nebo mene golu... U hokeje je to 5,5 + nebo 5,5-

Sazka bet ma primo mene nez 2,5golu , nebo vice nez 2,5 golu :) jinak klidne napis poradim , sazim uz nakou tu dobu ... :)

doplněno 02.03.13 13:43:

Ano jak pise kolega , fortuna ma treba 1 , 0 , 2 takze 10 je vlastne to same jak 1X a 02 stejne jak 2X :)

indigo
hodnocení

Ještě bych se chtěl zeptat- těch 2,5 to je i 3 goly nebo víc jak 3 góly? Myslím to tak že když padnou 3 góly tak jsem prohrál ale když padnou 4 tak je to výhra.

Pokud vsadíte +2,5 tak vyhráváte v případě že padnou 3 a více gólů.

vice nez 2,5 /2,5+/ tak to je 3goly a vice takze vyhra kdyz padnou celkem 3,4,5,6,7,8,9,10... golu takze das vice 2,5 a je to 2:1 /2+1=3/ takze jsi vyhral , bude to 2:3 celkem 5golu tak jsi vyhra , budeli to ale 1:1 tak padly celkem 2goly a prohral jsi :)

helpman
hodnocení

Když se tady řeší sázky tak se zeptám tady ať nemusím zakládat topic :) Taky se sázením začínám protože sazkabet.cz dal podmínku že fotbalové přenosy půjdou jen pokud se vasdí min. 30 kč měsíčně. Teď k otázce...

Co když si dám na tiket 6 zápasů třeba za 500kč a výjdou mi všechny až na jeden. (tzn. 5 výher 1 prohra) tak to ztrácím celých 500kč a nebo jen nějakou část? A za těch 5 výher bych taky nic nedostal neb jak to je?

dasli akovku /jednoducha/ , tak musi byt vsechny zapasy vitezne sazkar.net/... . Musel bys dat kombik , to je tiket na skupiny a das urcity peniz na jednu skupinu ... a kombinujes ty skupiny , samozrejme das vice penez , ale vyhra je i kdyz ti jedna skupina utece home.tipsport.cz/...

indigo
hodnocení

Ok takže tiket AKO znamená, že když z 5 zápasů jeden nevyjde tak nevyhrávám nic ikdyž by 4 ostatní vyšli?

Děkuju všem za rady vážně jste mi hodně pomohli ;)

Záleží na typu sázky. Když budete hrát kombinátor tak můžete hrát víc možností. Více zde.

indigo
hodnocení

A nevíte jak je to se zrušením tiketu? Včera jsem si vsadil na Slavia - Mladá Boleslav a Manchester United - Norwich, poté jsem si to rozmyslel a dvojtiket zrušil a vsadil jsem jenom na zápas Slavia - Boleslav.

Nakonec jsem chtěl ale zrušit i tento zápas a vsadit úplně něco jiného ale Slavia - Mladá Boleslav už zrušit nejde, respektive už tam není tlačítko STORNO.

Nevíte jak to s tím je?

indigo
hodnocení

Už to mám, v pravidlech jsem omylem přeskočil stránku kde to bylo zrovna napsané :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]