Nejste přihlášen/a.
ahoj
Rozhoduji se jaký jazyk je výhodnější zvolit si na SŠ. Napadly by vás nějaké plusy a mínusy? Jaký jazyk je lehčí? Má někdo se Španělštinou zkušenosti?
My jsme zvolili španělštinu. Proč? Protože vnučka se učí anglicky a angličtinou se dnes domluví téměř v celé Evropě a pochopitelně v anglicky mluvících státech. Když se dostane někam jinam, tak se domluví španělsky a rusky. Ta ruština ji také baví, tak se doma spolu učíme A ano, španělština je velice jednoduchý jazyk, bez nějakých větších záludností.
Ahojky,na škole jsem měl němčinu jako hlavní jazyk , španělštinu jak volitelný. Našli se lidé, co řekli, že jim španělština nejde.. a němčina, že se jim učí lépe.. Já jsem jiného názoru, němčina je pro mě o něco težší, španělština poze hezky zvučná. Ale zřejmě v ČR využiješ němčinu mnohem více, než šp.j.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.