Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alopecie a vypadávání vlasů

Od: czechman odpovědí: 4 změna:
Zdravím, již pár let na sobě sleduji ubývání vlasů (cca 6-7 let). Dělají se mi "kouty" a kolečko vzadu na hlavě, kde pokožka svědí a místo, které mě takto svědí prosvítá až na kůži. V podstatě to vypadá, jako by mi tam nerostly vlasy díky jizvě. Kouty, které mám vepředu jsou tak 3 cm po obou stranách. Ještě předtím, než se mi začaly dělat jsem vysledoval červené "bolaky" v jejich blizkosti a jeden pupen vzadu na hlavě. Chci ještě říci, že jsem v předchozích letech prožíval střídavé období klidu a stresu, hodně si bral věci osobně a rozčiloval se mnohdy nad nepodstatnýma vecma. Prožil si i dost úzkosti a obsedantně kompulzivní poruchu. Na kožní jsem poslán od svého doktora kvůli vyšetření pih ale řeknu mu i o těch kožních problémech.
Vyzkoušel jsem nějaké šampony a také vodičku do vlasů, pivo a na internetu jsem se dočetl o přípravku Provexin A100HF. Máte s tímto přípravkem zkušenosti? Jsem mladý, do třiceti let. Rád bych si své vlasy zachoval, být otec je holohlavý ale jeho bratr ma bujnou kštici na hlavě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gurubhagavan*
hodnocení

0x

Účinná léčba není známá, ale opět se prokázal příznivý účinek kortikosteroidů, jak zevně podávaných, tak vnitřně užívaných.

hodnocení

0x

Nejvhodnější by bylo zajít na kožní a poradit se u odborníka

dejv111*
hodnocení

0x

Prý zabírá dárcovská urinoterapie od mladých žen (nejlépe těhotných) nepožívající antikoncepci. Ale vyzkoušené to nemám. Mám také problém s vypadáváním vlasů stejně jako vy. Však zkuste se na to podívat a udělejte si o této, prý pradávné metodě, svůj úsudek. No a pokud se najde někdo, kdo s tím má zkušenosti, hoďte, prosím, nějaké info do placu. Díky.

Já jsem přesvědčena,že komu mají vypadnout vlasy,nepomůže ani svěcená voda...Kdyby se vědělo jak na to,měli by vědci Nobelovu cenu..je to nepříjemné,ale člověk ač nerad se musí s tím smířit,jedině pak vlasovou integraci ,,nebo transplataci,,ale je to velice drahé.Petr Janda si nechal aspoň pár vlasů"nastřelit",,na vršek hlavy.Nebo pánské tupé..Jsem bývalá kadeřnice a je to můj poznatek..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]