Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se státní dluhy nesplatí?

Od: gurubhagavan* odpovědí: 19 změna:

Státy musí začít šetřit kde se dá, na světě je málo států co nemá žádný dluh.

*zed*

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Co tě vlastně trápí? Svěř se, uleví se ti.
iz*

Nic ho netrápí, trolluje...

gurubhagavan*
hodnocení

Trápí mě to že lidi mají blbou náladu

*poctar*

iz*

Nebojte, nemají.

gurubhagavan*
16.06.18 17:59
hodnocení

Proč se státní dluhy nesplatí?
Jestli máš ty blbou náladu, tak začni něco dělat a neseď u kompu.
Většina lidí nemá blbou náladu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, protože žít na dluh se stalo normou. A také tiskové rotačky na peníze mají omezenou kapacitu . Zdravím!

gurubhagavan*
hodnocení

Dneska se peníze tisknou bez rotaček digitálně

*frajer*

hodnocení

0x

Pokud se nebudeš starat o věci ,které stejně nemáš v moci změnit,tak se o ně nestarej a nebudeš mít blbou náladu a možná získáš i pozitivní náhled a bude se ti lépe žít!

gurubhagavan*
hodnocení

Vše jde změnit pokud se lidi budou bránit před chybami těch co jsou nahoře.

*klik*

nikdo*

@diesel: A tady s tebou nesouhlasím. Existují lidi-vizionáři, kteří přes to, že jim všichni kolem říkají: "Vykašli se na to, to nejde", tak oni přes to jdou, a dokážou to. Sám jsem jednomu takovému pomáhal, a jsem rád, že jsem u toho mohl být. Ten člověk mi úplně převrátil pohled na možné a nemožné. Přesvědčil jsem se, že jde skoro všechno. Nejhorší boj je s lhostejností, pohodlností a závistí.

gurubhagavan*
hodnocení

Největší vizionář byl staticky Ježíš Kristus

*andel*

ben®

Pokud jste myslel statický (bez pohybu), tak v době, kdy byl Ježíš Kristus takto znehybněn a dobře připevněn, měl určitě už jiné starosti než "vizionařit". A jinak - největší vizionář byl Jára Cimrman.

milannovotny
hodnocení

0x

Zrovna nedávno jsem četl na youtube jeden komentář na stejné téma. Psal ho člověk s protiruským smýšlením..."Není důležité to jaký má který stát dluh,ale jestli má ochotu ho splácet"...nakonec vše shrnul tak že nulový stav ve státním dluhu by vlastně vůbec nic neznamenal.

gurubhagavan*
hodnocení

Ono jsou metody jak donutit státy ke splácení dluhů ale ty metody platí jenom na malé státy.

*zed*

rv*
hodnocení

0x

Kdybyste beztrestně hospodařil s cizími penězi a navíc na omezenou dobu, jak to je u politiků, tak byste to taky pěkně roztočil.

athenaise*
hodnocení

0x

Protože nemusí *smich*, ale přijde-li někdo s konkrétním návrhem, jak vládu "donutit"...tak sem s tím. Myslím legálně ovšem :)

gurubhagavan*

Stačí izolovat stát od obchodu z cizinou a on velmi rychle začne platit dluhy

*cert*

athenaise*

Myslela jsem konkrétní, co byste mohl udělat vy, nebo já a nebo parta (velká či malá) lidiček. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]