Nejste přihlášen/a.
Státy musí začít šetřit kde se dá, na světě je málo států co nemá žádný dluh.
Dobrý den, protože žít na dluh se stalo normou. A také tiskové rotačky na peníze mají omezenou kapacitu . Zdravím!
Pokud se nebudeš starat o věci ,které stejně nemáš v moci změnit,tak se o ně nestarej a nebudeš mít blbou náladu a možná získáš i pozitivní náhled a bude se ti lépe žít!
@diesel: A tady s tebou nesouhlasím. Existují lidi-vizionáři, kteří přes to, že jim všichni kolem říkají: "Vykašli se na to, to nejde", tak oni přes to jdou, a dokážou to. Sám jsem jednomu takovému pomáhal, a jsem rád, že jsem u toho mohl být. Ten člověk mi úplně převrátil pohled na možné a nemožné. Přesvědčil jsem se, že jde skoro všechno. Nejhorší boj je s lhostejností, pohodlností a závistí.
Pokud jste myslel statický (bez pohybu), tak v době, kdy byl Ježíš Kristus takto znehybněn a dobře připevněn, měl určitě už jiné starosti než "vizionařit". A jinak - největší vizionář byl Jára Cimrman.
Zrovna nedávno jsem četl na youtube jeden komentář na stejné téma. Psal ho člověk s protiruským smýšlením..."Není důležité to jaký má který stát dluh,ale jestli má ochotu ho splácet"...nakonec vše shrnul tak že nulový stav ve státním dluhu by vlastně vůbec nic neznamenal.
Ono jsou metody jak donutit státy ke splácení dluhů ale ty metody platí jenom na malé státy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.