Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokážete si to srovnat v hlavě?

Od: kimba® odpovědí: 10 změna:

Nový lékař psychiatrické léčebny se při seznamování ptá pacienta: "Vy jste se sem dostal jak?"

"No začalo to tím, že jsem se oženil, to jsem neměl ale nikdy dělat. Vzal jsem si jednu vdovu s dospělou dcerou, která se stala mojí nevlastní dcerou. Když nás přišel navštívit můj otec, zamiloval se do ní a pak se s ní oženil. Takže moje nevlastní dcera se stala mojí nevlastní matkou. Potom se mojí ženě narodil syn, který byl samozřejmě otcův švagr, protože to byl bratr jeho manželky. No a když byla moje nevlastní dcera mojí nevlastní matkou, byl i můj syn mým strýcem. Z toho vyplývá, že moje žena, která je matkou mojí nevlastní matky je mojí babičkou a já jsem její vnuk. Ale to není všechno. Protože mám za manželku svojí nevlastní babičku, nejsem jenom její manžel a vnuk, ale i svůj děda. No, nejeblo by vás z toho?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkuste to jen poslouchat a vnimat

youtu.be/... :)

hodnocení

Vlasta byl borec, tohle si zapamatovat ! *palec*

liska5
15.06.18 23:11
hodnocení

2x

*zmateny**ee**palec*

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, stručně - já nikoliv a jeblo by . Zdravím!

gurubhagavan*
hodnocení

2x

Hlavní je že se lidi mají rádi

*houpy*

kratas*
hodnocení

2x

Četl jsem si to 4krát a po 5tý jsem to vzdal *poctar* chlape, jeblo *bzum**smich*

hodnocení

No tak to mně těší, že nejsem sám, kdo je z toho jelen ! :)

hodnocení

0x

Chlapi, vždyť je to úplně jasné.

hodnocení

@inzinyrka: No jo, nevím čím to je, ale ženy ty příbuzenské vztahy chápou daleko líp než chlapi. Mně musí dcera vždycky znovu vysvětlovat, kdo je to neteř a synovec. *uf*

*haha* to se přece řídí podle toho, jestli jsi strejda nebo teta *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]