Nejste přihlášen/a.
... Tak jsem trošku "rozhozená" - roky jsem u telefonního operátora ( snad i 17 let) a dnes jsem po pečlivém zvážení doma přistoupila na "přikoupení" studentského programu pro dceru. Operátor ok, vše dle mých představ, až do následného hovoru s paní z nějaké spolupracující společnosti, která vypracovávala smlouvu. Neměla podklad krom jména žádný (!? , rozhodně už někdy kurýr na tuto adresu smlouvu vezl, cca před 10 lety jistě), musela jsem diktovat svou adresu, číslo občanky a datum platnosti, moje rodné číslo, rodné číslo dcery (zda odpovídá věku pro studentský program) --- a až dojede kurýr, udělá si prý kopii mé občanky... Zřejmě Vás prosím o ujištění, že je vše, jak má být, že veškeré informace potřebují.. děkuji. j
A jsi si jistá, že si kontaktovala toho správného operátora? Ty vlastně nic nevíš o té společnosti, které si nadiktovala všechny své osobní údaje. Protože píšeš o ní "nějaké spolupracující společnosti"...
jde vždy o tohoto operátora, jen přidávají dceru k už mému tarifu, plus mě upozornil, že mi do půlhodiny zavolá ona paní - jen jsem čekala, že bude data jen ověřovat, ne že je bude chtít diktovat (což jsem jí tedy řekla, ale to nic nemění...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.