Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zelený kámen z pobřeží

Od: fibi® odpovědí: 9 změna:
Zdravím Našel jsem na břehu Holandská obrázek Ale později jsem zjistil že proti světlu hráškově prosvítá. Vypadá to na první pohled jako odlitek zeleného skla který se na pobřeží o pisek obrousil. Může to být něco vzácnějšiho?
Zelený kámen z pobřeží
Zelený kámen z pobřeží #2
Zelený kámen z pobřeží #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Na 99,89% to je sklo. ;) M.

doplněno 15.06.18 10:35:

expres.cz/...

novinky.cz/...

hodnocení

2x

Jestli to není sklo, teoreticky by to mohl být obsidián nebo možná nějaký jiný druh sopečného skla.

rafn
hodnocení

2x

Zatoulaný Vltavín: malachit-obchod.cz/...

hodnocení

Na první pohled by to taky tak vypadalo bez bublinek čirý až na ten obouchany obal. Ale je to velké skoro jako vajíčko Myslím tím slepičí vajíčko

figurek*
hodnocení

0x

Smaragd že by? Ten ale není průhledný a navíc by se asi neválel někde na pobřeží Holandska.

Já myslím že jste našel kus láhve od šampusu.

hodnocení

Opět říkám má to průměr tak 6 cm tloušťka 3 cm vyloženě průhledný to není když to dám proti oknu prosvítá...

hodnocení

0x

Bez fotky těžko hádat.

hodnocení

0x

Už podle povrchu bych taky řekla, že sklo.

Najděte si odkazy na Fort Bragg.

Zelený kámen z pobřeží #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]