Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám název filmu a knížky

Od: paveljesionka odpovědí: 6 změna:

Děj filmu i knížky.

Jsou dva nespřátelené rody myslím,že měsíční a sluneční.Jako ve Shakespearovi v Romeovi a Julii,Montegové a Capuletové.Které proti sobě bojují jak fyzicky tak psychicky.Až jednoho dne přijíždí na venkov dívka,která se seznamuje s okolím a taky s jedným klukem,který má stejnou touhu, jako dívka přijít věci na kloub a smířit z nepřátelené rody.Končí to happy endem.Kdy se spolu vesnice a rodina spojili a začali spolupracovat na rozvoji a těšit se ze života,kdy jím nikdo neházel klacky pod nohy.

Hledám název filmu a knížky.Kdo je autorem.Jaký měl život.A v jaké době žil.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Jaký vliv má děj filmu na vztahy s Vaší ex?

vilik*
To je tak, když dotaz začne psát člověk s rozdvojenou osobností. Jeho alter ego se vlastně zeptá na něco jiného.
Nebo se jeho exmanželce tento příběh nelíbil a kvůli rozdílnému vnímání díla došlo ve vztahu nejprve k odcizení a posléze k rozvodu.
paveljesionka
hodnocení

jsem schizofrenik a mám rozčtverenou osobnost.To znamená že mám v sobě 4 temperamenty.je mi 42 let a moje osobnost je vrovnovázé. akurát mám fyziologické problémy.Zadejte si na facebooku jméno Pavel Jesionka a jděte na ůctu k životu.

ben®

Až se trochu soustředíte, tak napište, jestli to má být v českém prostředí nebo v cizině (a asi kde). Také napište dobu, kdy se má příběh odehrávat (současnost nebo minulost a jak asi vzdálená). Tím bojem myslíte až násilí či dokonce vraždy (něco jako krevní msta)?

@paveljesionka - akurát mám fyziologické problémy

To jsou, prosím, jaké? *co*

paveljesionka
hodnocení

Děkuji za snahu už jsem si to našel na internetu.Film se jmenuje Kledba měsíčního údolí a je to podle knížky Malý bílý koníček.

S pozdravem Pavel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]