Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální dárek

Od: venda* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, blíží se datum kulatých narozenin (30) mé kamarádky a mě se stále nedaří vymyslet dárek pro ni. Komplikuje mi to především fakt, že je to svobodná matka a nemá možnost hlídání prcka, tudíž na to musím brát ohled (kdyby měla možnost spaní malýho u babičky apod., tak je situace s dárkem jednoduchá). Na druhou stranu chci dát dárek, který si užije (případně i s malým synem), ale zase ne takový, aby to bylo cílený jen pro dítě. Zkusíte poradit něco originálního? Máte zkušenost s něčím zajímavým? Co se týče jejích zájmů, tak po porodu se hodně omezily především na dítě a aktivity spojené s ním. Dřív nebyl problém adrenalin, kempy atd.

děkuji moc za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Casove neomezeny kupon, ze ji kdykoliv na jakkoliv dlouho dite pohlidas.

id
hodnocení

1x

Řešila jsem něco podobného před měsícem. Nevymyslela jsem žádnou originalitu, den D se blížil a já neměla nic. Z nouze cnost jsme zakoupila předplacenou kartu z DM drogerie a pravděpodobně jsem měla největší úspěch. Karta je v pěkném dárkovém balení, nabít jí lze na jakoukoliv částku, platnost karty 5 let. Kamarádka si udělala radost se zbožím po kterém jen pokukovala, ale sama by si jej nekoupila a i pro dcerku našla něco k radosti i spotřebě. Údajně vyčerpala polovinu karty a zbytek je prý na horší časy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]