Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, blíží se datum kulatých narozenin (30) mé kamarádky a mě se stále nedaří vymyslet dárek pro ni. Komplikuje mi to především fakt, že je to svobodná matka a nemá možnost hlídání prcka, tudíž na to musím brát ohled (kdyby měla možnost spaní malýho u babičky apod., tak je situace s dárkem jednoduchá). Na druhou stranu chci dát dárek, který si užije (případně i s malým synem), ale zase ne takový, aby to bylo cílený jen pro dítě. Zkusíte poradit něco originálního? Máte zkušenost s něčím zajímavým? Co se týče jejích zájmů, tak po porodu se hodně omezily především na dítě a aktivity spojené s ním. Dřív nebyl problém adrenalin, kempy atd.
děkuji moc za rady
Řešila jsem něco podobného před měsícem. Nevymyslela jsem žádnou originalitu, den D se blížil a já neměla nic. Z nouze cnost jsme zakoupila předplacenou kartu z DM drogerie a pravděpodobně jsem měla největší úspěch. Karta je v pěkném dárkovém balení, nabít jí lze na jakoukoliv částku, platnost karty 5 let. Kamarádka si udělala radost se zbožím po kterém jen pokukovala, ale sama by si jej nekoupila a i pro dcerku našla něco k radosti i spotřebě. Údajně vyčerpala polovinu karty a zbytek je prý na horší časy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.