Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Barrandov - návrh na změnu

Od: danielvitek odpovědí: 10 změna:
Vážení čtenáři,
TV Barrandov má podle mého názoru zbytečné ostatní televizní stanice kino Barrandov, Barrandov plus a Barrandov family dříve Barrandov muzika.
Uvítal bych zrušení ostatních televizních stanic a výraznou změnu složení televizního programu na hlavní stanici TV Barrandov.
Naše zprávy bych přejmenoval na Deník TV Barrandov a vysílal od 20:00 hod.
Určitě bych zařadil soutěžní pořad Životní šance od 20:40 hod.
Určitě bych zrušil všechny pořady s Jaromírem Soukupem.
Myslím si, že TV Barrandov ztratila svou sledovanost.
Zařadil bych nové seriály Sídliště a Poliklinika Zahradní Město, Hasiči a záchranáři, 1 proti 100, Výzva, Ne-nemožné, Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit.

TV Barrandov - návrh na změnu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

A podle meho nazoru by Admin mel zavest tlacitko pro oznaceni absurdnich dotazu, kazdy mesic by se delal zebricek s vyhlasenim viteze, ktery by pak postupoval do play off. 1. dubna by se pak vzdy konal boj o tytul. Vitez by musel tri roky za sebou tytul obhajovat a vpripade uspechu, by pak byl jiz navzdy zaznamenan v sini slavy.

hodnocení

4x

Něco mi říká, že by pan Soukup nesouhlasil. Doporučuji pozvat ho na odpolední kávu se zákuskem a probrat to. :)

hodnocení

4x

No tak hurá do toho. Nápady máte, tak teď bude jenom stačit, abyste si stanici Barrandov od pana Soukupa koupil. Jak Vás takováto hloupost mohla jenom napadnout? Proč si napřed nezjistíte, komu ta stanice patří? To je to samé, jako kdybych u Vás doma zazvonila a řekla Vám, že se mi vůbec nelíbí že tam bydlíte Vy, protože já znám jednu Máňu, kterou tam míním za Vás nastěhovat. Tak si koukejte sebrat své saky a paky a urychleně opusťte objekt. Asi byste si poklepal na čelo. *bzum*

hodnocení

1x

Hm - to si ji asi budete muset koupit *smich*

pohanka*
hodnocení

1x

Je to jeho televize, ať si dělá co chce. Možná, že se pár lidí na jeho nabídku dívá.

Věřte nebo ne, ale já si písničky na jeho kanálech občas ráda poslechnu. A i na pana Soukupa se ráda podívám, jako muž se mi líbí.:) Nemusím paní Brožovou a nabídku šperků. Ale tak to má být, každý si vybere podle svého gusta.

Jinak, je to Váš názor, neberu Vám ho.

mathew
hodnocení

0x

Já se na nějaký Barrandov občas dívám, když jsou jediní, kdo má aspon na jednom programu něco koukatelného, zredukováním na jednu stanici tam pro to už určitě místo nezbyde. Nemluvě o tom, že kromě toho poslední ani o jeden z vašich seriálů nestojím

hodnocení

0x

Trolíte, ale zbytečně *smich*.

nikdo*
hodnocení

0x

Napadá mě replika z jedné hry JDC: "No, jo, je to on, ale že by mu ty básničky tak vynášely? Inu, možné to je. Piš parde, strádej a až budeš mít 20 miliónů, přijde den, zůčtujem spolu!"

V dnešní době, kdy se vše počítá na peníze, Soukupovi jeho TV asi vynáší, si myslím. Proč by je rušil? Jen proto, že vám se to nelíbí? Nebuďte naivní.

danys*
hodnocení

0x
Dokud ji nemusím platit, je mi nějaká Tv Barrandov u zadele :-D
Daňku, doporučuji zadávat dotazy až po vystřízlivění

hodnocení

0x

Staňte se ředitelem své televize ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]