Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat o čem si povídat s holkou?Jak ji pozvat ven?
Vsechny holky - krome Ivzez - potesi, kdyz jim reknes, ze jim to slusi, ze maji cool uces, piercing a pod., podle situace a typu divky. Uz jen proto, ze urcite pripravou stravili nemalo casu, i kdyz se budou tvarit, ze ne. Samozrejme to musis podat prirozene a uprimne a ne, ze to do ni budes hrnout jak nejakej patolizal. A nemusis ji to rikat pouze v pripade, ze s Tebou pujde ven. Tohle muzes kdykoliv.
Jak ji pozvat ven? Podle situace. Odpoved na prd, vid?
Mas zajimavy konicek? Lezes po skalach, hrajes paintball, sbiras kesky...Pozvi ji, at se zucastni. Vis o nejake zajimave akci v okoli? Pozvi ji tam. V patky a o vikendech byvaji diskoteky, tak z nouze se da jit i tam. Nic Te nenapada? Proste ji rekni, jestli s Tebou nevyrazi ven. Jen tak. Pres den do mesta, na vylet do vedlejsiho mesta nebo nejake zajimave misto v okoli, v noci na strasidelny hrad nebo hrbitov, na cundr pod stan...blizi se doba festivalu, muzete vyrazit na festak. Jezdis na motorce? Vyrazte na vylet na ni.
O cem s ni mluvit? O cemkoliv. Hlavne byt prirozeny a nevalit do ni. Ptej se, zajimej se, poslouchej, vypravej, nesnaz se byt za kazdou cenu vtipnej, nevytahuj se, nemachruj...
ps. Na cumeni na hvezdy ani na sbirku motylu bych ji netahal.
@Axus, přirozený upřímné ocenění, zájem či obdiv ocením i já. Výhrady mám jen proti lichotkám, které málokdy bývají míněny upřímně. A navíc svědčí o podceňování té, jíž jsou určeny (nemyslete si, že se to nepozná).
Má-li schůzka a rozhovor mít smysl pro oba, je potřeba brát ohled na zájmy obou. Nerada bych dívky podcenila tentokrát já, ale myslím si, že o lezení po skalách, paintball apod. moc zájemkyň nebude...
Ven ji pozvěte česky (je-li Češka) a osobně. A povídejte si s ní o tom, co zajímá oba dva. (Sám budete muset zjistit, co tu dívku zajímá.)
Na rady od cizích pozor!
Někdo Vám tu asi (vídám to zde často) poradí, abyste jí lichotil, pochválil účes apod. Kdybyste však s tímto přišel na mne, hodně rychle byste u mě skončil. Přesněji: skončil byste u mě dříve, než byste začal.
(Všechny dívky nejsou stejné, povrchní ani hloupé. Nepodceňujte je "lichotkami".)
Aha... takže účes nechválit, nelichotit... Vy musíte být učitelka nebo policistka...
KAŽDOU ženu potěší, když jí chlap pochválí, že jí to sluší. Tedy vyjma ultraortodoxních lesbiček...
Nepíšeš, jak jsi starý. Podle toho zjistím v okolí nějaké akce, jestli by se nešla s Tebou podívat na to nebo na to. Nebo jen, že se chceš projít, když se celý den učíš nebo pracuješ, jestli se nepřidá. Pokud někudy půjdete, tak se cestou bude nabízet nekonečně témat, která se dají komentovat. Voní lípy plné včel, někde stojí luxusní bourák, kolem projde legrační pejsek, za výlohou jsou zajímavé šaty, kousek dál třeba hodinky, Takové se mi líbí. A je vedro a támhle mají zmrzlinu, jakou máš nejraděj? Hlavně se nevytahuj, nevnucuj se a nemluv jen o sobě. Nech ji mluvit, aby ses něco dozvěděl. Buď vtipný, milý, pozorný a pohodový.
jeden kluk bavil naši mladou řečmi o tom kolik vypije rumu a jak se porvali na fotbale. Jeden by nevěřil, ale i na takové řeči holky slyší.
Jestli ale svoji vyhlédnutou chceš položit, vezmi nějaký kapesní dalekohled a vykládej o hvězdách. Na hvězdy se nejlépe dívá v poloze naležato.
No a jak ji dostat ven? Tak s tím ti neporadím. Tenhle problém musíš vyřešit sám a namístě.
Já mám x krát osvědčený způsob pozvat slečnu/paní do sauničky, od října do února to funguje spolehlivě. Klidně společné napoprvé. Člověk oboustranně nenakupuje zajíce v pytli a má to obvykle podstatně přímější tah na branku, než nějaké žmoulání ručky u teplajícího vína někde ve vinárně.
Můžeš začít třeba větou: "Hele, znám perfektní saunu, co v té plískanici, co teď je venku, se jít trošku prohřát? Podrbu tě na zádíčkách, budeš příst spokojeností jak kočka na sluníčku". A máš jí na zpola na lopatě.
@tomaslad - Vzhledem k současným teplotám bych za podobně pozvání spíš tou lopatou dotyčného bacila - a do podzimu se tazateli asi čekat chtít nebude
Hele, ze života, hlavně nezabrouzdávej na téma účtenkovka. Kdybys náhodou nevěděl, o co se jedná https://vyhraj. Com/kategorie/uctenkova-loterie-uctenkovka/. Povídej si s ní přirozeně, nemachruj a nic nelam přes koleno. Pokud to půjde z tuha, upaluj co nejrychleji pryč
. Tak šťastný lov.
Většina rad je od mužů, ale víte, po čem ženy touží? Každá má ráda, když je obdivovaná, že ji chlap zalichotí a že z ní nespustí oči. Pamatuji si na první rande se svým manželem. Seznámili jsme se přes internet a setkali se v restauraci. Povídali jsme si sice dost, ale bylo to takové strojené. Jen aby řeč nevázla, kolovalo mi hlavou tisíce otázek. Dokonce jsem se ho zeptala, zda mu něco říká hra účtenkovka . Koukal na mě jako z jara. Nicméně jsem cítila, že je to on ( a to jsem měla asi už sté rande - vesměs to byli jouzové
). Nebuď na ženy hrrr, ony to maj rády hezky pomaličku, všechno popořádku. Teda aspoň co se prvního poznávání týče. Co přijdou děti, je všechno hodně zrychlené a na hezké chvilky nezbývá tolik času, je to prostě hups na věc ... a tak si člověk krásně vzpomene na ty pěkné chvilky poznávání. Manžel si často vzpomíná na naše rande, hlavně, když zabrouzdá na vyhraj.com/...
. Hrajete to taky někdo? Nám se to teda už několikrát vyplatilo a za výhru jsme si zašli do naší oblíbené restaurace a hrajeme si na náš první poznávací den
. Hlavně ber všechno v klidu, svět se nehroutí z jedné nepovedené chvíle. Užij si rande a ráda bych věděla zpětnou vazbu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.